2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😥

203 بازدید | 17 پست

چندین ماهه که گردن درد دارم 

کلا سمت راست صورتم درد میگیره چشمم اشک میاد و سرم در قسمت راست درد میگیره

حتی وقتی به گردنم دست میزنم اون قسمتی که درد میکنه انگار بزرگ تر از سمت چپه التهاب داره سیخ می‌شینم درد نیگیره خم میشم درد میگیره 

تروخدا هر چی میدونید بگید بخدا خسته شدم😥😥😭

کنکوری ۱۴۰۵ هستم،اگه راهنمایی داشتید در این رابطه خوشحال میشم نظرتونو بخونم✨کاربری از سال ۴۰۲ دست منه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عکس بگیر عزیزم ببین مشکل چیه

آخه اصن نمیدونم مشکل از گردنه یا بخاطر سردرده 😢ممنون بابت راهنماییت

کنکوری ۱۴۰۵ هستم،اگه راهنمایی داشتید در این رابطه خوشحال میشم نظرتونو بخونم✨کاربری از سال ۴۰۲ دست منه

خب رفتی دکتر؟ آرتروز نداری؟

نه هنوز نرفتم وقتی کردن درد میگیرم باید دراز بکشم وقتی دراز میکشم خوب میشم ولی خب هر روز این مشکلو دارم😭

ببین یا گرفتگی عضله است

یا آرتروزه

حتما به یه پزشک مراجعه کن

چون وااااقعا دردهای سر و گردن رو باید جدی گرفت

من ی مدت عضله ی گردنم خیلیییی شدید گرفته بود و درد میکرد

زنگ زدم اورژانس پرسیدم گفتن حتما برو پیش یه دکتر چون خطرناک رگ های گردن خیلی حساسن

ببین یا گرفتگی عضله است یا آرتروزه حتما به یه پزشک مراجعه کن چون وااااقعا دردهای سر و گردن رو بای ...

بعد رفتی دکتر چی بهت دادآ چی شد ؟ خوب شدی؟

برو دکتر ارتوپدعکس و ام ار ای میگیرن دلیلش مشخص میشه

مرسی بابت راهنمایی

گلم وقتی انقدر اذیتی یه دکتر درست درمون برو ما که دکتر نیستیم برا همین نمیتونیم کمک زیادی کنیم 

به نظرم یه طب اسلامیم برو ممکنه با ححامت یا بادکش خوب شی یا هر چیز دیگه ای که تو این زمینه هم متاسفانه تخصص ندارم

من شیعم،حیدر آقامه  
رو متکا بد نخوابیدی😐

والا همه بهم میگن بخاطر بد خوابیدنه ولی من همیشه سعی میکنمدرست بخوابم ولی خب اگه از اون باشه آخه هر روز 

گلم وقتی انقدر اذیتی یه دکتر درست درمون برو ما که دکتر نیستیم برا همین نمیتونیم کمک زیادی کنیم  ...

میترسم چیزیم باشه😭

والا همه بهم میگن بخاطر بد خوابیدنه ولی من همیشه سعی میکنمدرست بخوابم ولی خب اگه از اون باشه آخه هر ...

اره من که یبار بد خوابیدم دست به گردنم میزدی جیغم میرفت هواا مامانم با روغن چرب کرد یه سه چاروزی گذشت که کم کم دردش بهتر شد توام با روغن زیتون چیزی چرب کن ماساڙ بده ببین بهتر نمیشه  ولی نمیگمم که به دکترم نشون نده رااستی پماد دیکلو فناک هم خیلی خوووبه

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم
2823
2791
2779
2792