الان من حدودا ۱ماهه دردای شدید دارم از وقتی ک دهانه رحمم باز شد و دکتر گفت استراحت مطلق ۳هفته خونه مامانم بودم تااابم برام میاورد ک پانشم. روز یکشنبه بود امدم خونه خودم از یکشنبه عین خر دارم کار میکنم مادرشوهرم دریغ از ی بشقاب غذا الان دوشبه واژنم شدیدااا تیر میکشه ب سمت کشالهای رونم الان دارم ناله میکنم شوهرم دریغ ازی کلمه حرف زدن داره کلش بلزی میکنه چ رردناکه درد و من میکشم حضانت بچم بااونه و ازهمه رردناک تراینه ک ۹ماهه تموم ی لیوان اب خونوادش دستم ندادن بعد میشه نوه پسریشون حقشونه مال خودشونه دلم بال خودم ک ی زنم میسوزه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
اینکه شوهرت به وظایفش عمل نمیکنه خیلی بده ولی قانون خدا رو غلط نمیکنه شوهرت ادمی هست که کارشو درست ...
دارم ناله میکنمم از درد نیگه چته بخد خستم کردههه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
من دیشب تنها بودم منو نبرد خونه بابام شب و تنها موندم صبح امده جای توجه ب من رفته خونه مامانش زنگش زدم وی میای میگه ده مین ریگه گفتم کولر روشنه پس امدی خاموش کن من خوابم پادم میبینم ساعت ۱۲هنو نیامده لزری کرده بودم انقد این بشر نامرده حیف اسم مرد
منم خونه مامانم اینام اول بارداریم لکه بینی داشتم تا هفته ۱۴ استراحت مطلق بودم بعد از اونم ک اومدم خونمون مجبورم کارای خونه رو انجام بدم شوهر ۶ صبح میره تا ۹ شب از خیلیا ک باردارم نیستن بیشتر کار میکنم و وسواسم دارم،مادر شوهرم حتی یه زنگم نزده چه برسه بیاد سر بزنه اون هفته لوله خونمون ترکید کل زندگیم رفت تو آب با اینکه دکتر گفته طول سرویکست کمه استراحت کن خودم کل زندگی رو ریختم بیرون شستم با اینکه شوهرم بهش گفته بود اصلا ب روی خودشم نیورد یه تعارف کنه،ای بابا خواهر بیخیال بسپار ب خدا
منم خونه مامانم اینام اول بارداریم لکه بینی داشتم تا هفته ۱۴ استراحت مطلق بودم بعد از اونم ک اومدم خ ...
سپردم خیلیارو بخدا دنیا گرده جبران میشه