2789
عنوان

وزن گیری جنین

311 بازدید | 19 پست

خانوما من هفته ۳۴بارداریم اصلا نمیتونم خوب غذا بخورم انگار تازه ویار بارداری دارم قرصامم اصلا نمیخورم چون بالا میارم ،،شکمم کوچیکه هرکی میبینه فکر نمیکنه که ماهای آخر بارداری باشم،،،خیلی نگرانم تصمیم گرفتم به زورم که شده یه خورده بهتر بشم چیا بخورم که بچه وزن بگیره؟؟راستی خیلیم تکون میخوره اصلا همش داره تو شکمم بندری میرقصه نکنه خدایی نکرده مشکلی داره؟؟!!

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چی طبیعیه بادم زمینی شیر گوشت ماءالشعیر ماست  تخم مرغ

به جز بادام زمینی به همشون ویار دارم😣

سلام عزیزم خداروشکر خوبم  تو چطوری؟

منم ای بد نیستم هرروز یه جاییم درد میکنه . بچه هم بریچ شده ضربه هاش پایین شکم منو کشت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
منم ای بد نیستم هرروز یه جاییم درد میکنه . بچه هم بریچ شده ضربه هاش پایین شکم منو کشت

برا منم هنور پایینه بعصی وقتا از درد مثانه نمیتونم راه برم 😩

جدیدا هم انقد سفت میشه یه طرف شکمم نعسم بالا نمیاد 😁

حواست باشه!
فقط بخور نگو ویار دارم دلت برا بچت بسوزه بیاد دنیا انقدری ریز نباشه که نتونی پوشکش کنی یا بغلش بگیری

بچه اولم وزنش ۳/۸۰۰بود اما این وخیلی میترسم مخصوصا اینکه از بچه ریز وحشت دارم😥

برا منم هنور پایینه بعصی وقتا از درد مثانه نمیتونم راه برم 😩 جدیدا هم انقد سفت میشه یه طرف شکمم نع ...

بخاطر همین موضوع سفت شدن توی یه قسمت من دیروز راهی بیمارستان شدم اونجا ازم ان اس تی گرفتن و سونو بیوفیزیکال گفتن هیچیت نیست اونم سرشه هی فشار میده خلاصه این بچه نمیدونم چرا همچین میکنه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد