2777
2789
عنوان

بریچ بودن جنین

1596 بازدید | 9 پست

سلام مامانای عزیز 

آیا چرخیدن جنین توی هشت ماهگی امکانش هست با اینکه جفت من قدامی هست ؟؟ 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
هشت ماهگی
2
66%
جفت قدامی
1
33%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۲ هفته سونو کردم بریچ نبود اما تقریبا به پهلو بود.یعنی سرش سمت چپ پاها سمت راست

سرش کمی به سمت پایین بود و دکتر سونو گفت احتمالش هست بیاد پایین.چون من طبیعی میخواستم

کلی هم پیاده روی کردم اما هفته ۳۷ خانم بریچ شد

من ۳۲ هفته سونو کردم بریچ نبود اما تقریبا به پهلو بود.یعنی سرش سمت چپ پاها سمت راست سرش کمی به سمت ...

من خیلی میخوام سزارین اجباری باشم

از طبیعی وحشت دارم

ولی هر روز بخاطر اینکه ورم نکنم و چاق نشم 30 دیقه الی کاهی تا یکونیم ساعت پیاده روی میکنم

پس پیاده روی باعث میشه خوب بچرخه؟😕

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
من ۳۲ هفته سونو کردم بریچ نبود اما تقریبا به پهلو بود.یعنی سرش سمت چپ پاها سمت راست سرش کمی به سمت ...

یعنی سزارین شدی؟

بیمارستان دولتی؟

هزینش چقدر شد؟

دقیقا چند هفته و چند روز سزارینت کردن

ممنون میشم بگی گلم❤❤❤❤

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من خیلی میخوام سزارین اجباری باشم از طبیعی وحشت دارم ولی هر روز بخاطر اینکه ورم نکنم و چاق نشم 30 ...

راستش من پیاده روی میکردم بیاد پایین طبیعی بشه اما قسمت نشد

ولی فکر میکنم بله باعث چرخش جنین میشه.اما کدوم وری الله و اعلم😁

فکرشو نکن.انشا... هرجور صلاحه و راحته بشه

یعنی سزارین شدی؟ بیمارستان دولتی؟ هزینش چقدر شد؟ دقیقا چند هفته و چند روز سزارینت کردن ممنون می ...

بله عزیزم.سز شدم.عید ۹۷ بیمارستان ابن سینا تو صادقیه.خصوصی بود و شد ۴۷۰۰ فکر کنم

دقیقا چند هفته یادم نیست.فکر میکنم تو ۳۷ یا ۳۸ بودم

تقریبا دو سه هفته زود دنیا اومد.دوشب پادرد و کمر درد داشتم.به دکترم گفتم گفت برو سونو و ان اس تی

رفتم گفت بریچ شده و ان اس تی جنین جالب نبود.برای همین دکتر گفت باید زودتر بیاریمش بیرون چون بیشتر بمونه خطرناکه

دوتا هم امپول ریه زدم

بله عزیزم.سز شدم.عید ۹۷ بیمارستان ابن سینا تو صادقیه.خصوصی بود و شد ۴۷۰۰ فکر کنم دقیقا چند هفته یاد ...

بسلامتی

دعا کن واسه منم نچرخه😍😍😄

دو هفته دیگه سونو دارم☺☺☺

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...