2821
2789
عنوان

کیست کبد

48649 بازدید | 47 پست

همینجوری توی سونو تقریبا یه ماه پیش فهمیدم کیست هیداتیک کبد دارم

گفتن باید با جراحی خارج شه

8 سانته. پشتم درد میگیره

داروهاش بدبو و بزرگن.البندازول و دوتا قرص دیگه

اخه چرا خدایاااااااا چرا من

کیست خطرناکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر برات سونو بنویسه همینجوری که نمیفهمی تو کبد چیزی هست یا نه

سنو دادم عزیزم 

دکترا تشخیص نمیدن چیه 

میگن باید عمل بشی 

مال من ۱۰ سانته 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
سنو دادم عزیزم  دکترا تشخیص نمیدن چیه  میگن باید عمل بشی  مال من ۱۰ سانته

برا من کیست هیداتیکه

سونو اول تشخیص داد بعد فرستادن سی تی اسکن که اونام تایید کردن

برا من کیست هیداتیکه سونو اول تشخیص داد بعد فرستادن سی تی اسکن که اونام تایید کردن

نگفتن دلیل تشکیل شدن چیه ؟؟؟

هیداتیک یعنی چی ؟

راستی شما هم مثل من عطش دارین ؟

نگفتن دلیل تشکیل شدن چیه ؟؟؟ هیداتیک یعنی چی ؟ راستی شما هم مثل من عطش دارین ؟

هیداتیک انگل حیون سگ هستش. که از طریق سبزی یا اب الوده وارد بدن میشه

بعدش میتونه تو هر جای بدن که خواست وارد شه و کیست تشکیل بده

و خیلی خطرناکه.اگه بترکه وارد خون میشه و تمام بدن و الوده میکنه و تو عرض چندثانیه شوک مرگی ایجاد میکنه

نه من عطش نداشتم

یه روز بین دو قفسه سینه ام درد داشتم که دردش میزد به پشت و تیر میکشید

حالمم بد بود و شدید گرمم میشد

رفتم فرستاد سونو. توی سونو گفتن بالای کبدت به اندازه کف دست کیست هستش

بعد رفتم سی تی اسکن و اونجام وجود کیست تایید شد

هیداتیک انگل حیون سگ هستش. که از طریق سبزی یا اب الوده وارد بدن میشه بعدش میتونه تو هر جای بدن که خ ...

من نوبت عملم گذشت 

قبول نکردم عمل کنم 

استرس دارم شدید 

آخه دکترا تشخیص نمیدن چیه 

من کلا افتاده رو کلیه ی راستم 

تازه بعضی دکترا میگن اینقدر بزرگ شده که معلوم نیس رو کبدته یا کلیه ات

برو دکتر برات سونو بنویسه همینجوری که نمیفهمی تو کبد چیزی هست یا نه

سلام عزیزم منم کیست خیداتیک کبد دارم ۲۲ سالمه میخاستم ببینم چیکارکردین؟دارو خوردین؟ یا جراحی شدین؟؟تروخدا ج بده خیلی نگرانم

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)
سلام عزیزم منم کیست خیداتیک کبد دارم ۲۲ سالمه میخاستم ببینم چیکارکردین؟دارو خوردین؟ یا جراحی شدین؟؟ت ...

سلام عزیزم

من شهریور ماه به طور اتفاقی توی سونو متوجه کیست شدم

اونموقع گفتن ۷ سانته

رفتم پیش چندتا دکتر بهم داروی البندازول تجویز کردن و چون خیلی می ترسیدم گفتن برم تهران بیمارستان فیروزگر پیش دکتر بقایی

رفتم دکتر رفته بود خارج

یک ماه دیگه مجدد رفتم متاسفانه پدرش فوت شده بود و باز نبودن

همکار متخصص دیگه اش گفت دوماه دیگه هم‌باید البندازول بخوری و بعد بیایی ببینیم چی شده.

دوماه خوردم مجدد رفتم سونو اما هیچی تغییر نکرده بود کیست سرجاش بود و ۹۳‌میلی متر بود

رفتم‌پیش دکتر متخصص اول تو شهر خودمون

گفت حالا که ۳ ماه دارو خوردی(روزی ۲ تا قرص ۴۰۰ میلی گرمی) و کیست هیچ تغییری نکرده باید دیگه‌جراحی بشی

حالا منتظرم فرصت پیدا کنم باز برم تهران

وقتی قرص میخوردم سمت چپ‌شکمم درد میکرد. سمت کبدم شاید هیچ دردی نداشتم. بیرون رویم افتضاح زیاد شده بود. معده دردم داشتم

ازمایشم دادم انزیمای کبد و همه چی نرمال بود

منم مثل خودت میترسم‌

شما تا الان چیکارا کردین؟تهرانید؟؟؟

سلام عزیزم من شهریور ماه به طور اتفاقی توی سونو متوجه کیست شدم اونموقع گفتن ۷ سانته رفتم پیش چندت ...

من تازه فهمیدم کاریم نکردم خیلی میترسم ازعمل نمیدونم چرا بهم قرص نمیدن! داداشم ب دکترطب سنتی گفته بود ایشونم گفتن عسل و سیاهدونه رو قاطی کنم و هرهشت ساعت ی ق غ خ بخورم حالا همینجور موندم ...اعصاب ندارم این قبل عیدی درگیرشدددم 

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)
سلام عزیزم من شهریور ماه به طور اتفاقی توی سونو متوجه کیست شدم اونموقع گفتن ۷ سانته رفتم پیش چندت ...

ن عزیز اصفهانم

سلام عزیزم.پدر منم همین وضعیت شما رو پیدا کرده.الان بیمارستانه.تو رو خدا بگو چی کار کردی ؟؟؟عمل کردی؟؟کجا!!!خوبی الان؟؟؟😢😢😢

2824
2823
2791
2779
2792