2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 46 پست
کوثر اسم خوبیه ولی من چند دو نفر با این اسم رو دیدم که وقتی بزرگ شدن به شدت ناراحت بودن از اسمشون

حقیقتش منم هیچ وقت این اسم رو دوست نداشتم از بچگی و اینکه یه نفر تو اطرافیان هست که اسمش اینه ومن واقعا خوشم نمیاد ازش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم معنیش قشنگه ولی آواش رو دوست ندارم بعدشم مثلا یاسمن رو میگن یاسی مثلا مریم مری بعد ببین کوثر چ ...

هر اسمی رو ک مخفف نمیکنن...

دردنیایی که روحم مرا تنها میگذارد انتظار ماندن از دیگران بیجاست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر اسمی رو ک مخفف نمیکنن...

آره عزیزم منم تو ذهنم نیومده بود ولی وقتی تو جوک و اینا اومده همه یه دور دیدن اینو

حنانه زشته بنظرتون؟    

نه عزیزم به نظر من که قشنگه مخصوصا وقتی صدا کنن حنا من خیلی خوشم میاد

بچه ها به نظر شماهم این طوری نیست که چون اسم ستایش یه دوره خیلی زیاد شد و دیگه کسی نمیذاره و همه رو آوردن به اسمای دیگه تو دوره بچه من که به دنیا بیاد این اسم کم باشه؟یعنی تو هم سن و سالاش نباشه؟

آفرینش،پرستش از ستایش بهتره👍

ستیا لقب حضرت معصومه 

هلیا و حورا(hawra)حضرت زهرا 

کرشمه به فامیلیش میاد 

تابان یا آسمان از باران قشنگترن😍😍

اسم های پیشنهادیم

آرمیس 

آیرو 

بنیسا 

پادینا 

جانا 

دلژین 

سانلی 

پادرا 

نیلان 

تانسو 

شارین 

راژان

تیاناز 

کارینا 

کاترین 

لیان

هانیتا 

هایلین 

لوریتا 

سوریتا 

فارا 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
یعنی چون زیاد شده بده؟؟ اخه الان مثلا حلما هم خیلییی زیاد شده تو فامیل هردومون و بین همکارای همسرم ...

سدنا بزار

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

م دخترم ۲۰ روز پیش دنیا اومد اسمشو گذاشتم‌ باران. وقتی اسم باران میشنوم تو ذهنم طراوت شادابی و سرسبزی تداعی میشه. خیلی برام مهم بود که اسم‌حس مثبت منتقل کنه. نه اینکه یک‌ معنی من درآوردی داشته باشه.غزل نیلوفر یاسمین دلآرام هم جز گزینه هام بود. دریا اسم خواهرزاده ام هست