2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 46 پست
هرچی ک خودت و همسرت دوست داری بذار ایشالا ک نامدار باشه عزیزم.ما اسم درسا دوست داریم همه گفتن قدیمیه ...

درسا که واقعا اسم قشنگیه و معنیش هم خیلی زیباست ما تو فامیلمون داریم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه به تکراری بودنش و اینکه اسم سریال ستایش بود توجه نکنیم اون وقت نظرتون راجع بهش چیه؟

ما باران هم دوست داریم اونم اسم سریال آوای باران بود حتی قبلا ها اگه یادتون باشه یه سریالی هم اسمش نرگس بود

یمنا به معنای راستی 

یسرا به معنای آسایش 

بشری به مهنای مژده 

رمیصا 

هیفایاحیفا

سلما 

اینا بچه های اطرافمن همه مذهبی 😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ستایش قشنگتر. از. حلما و. سنا ست

😍😍😍😍

البته من از اولین باری که اسم حلما رو شنیدم خیلی دوست نداشتم البته به کسی جسارت نشه وقتی زیاد گذاشتن همه حتما اسم قشنگیه

هانیه بذار ستایش دیگه خیلی قشنگ نیست  بهار هم خوبه

هانیه که خیلییی زیاده.تو فامیل زیاد داریم.بهار هم دختر عمه همسرمه.تو اسم پدیده های طبیعی باران دوست داریم

یه دختر ناز تومهدم دارم اسموفامیلیش سدنا نوراست 😀

اوایل همش اسمو فامیلشو قاطی میکردم 

مروا .مروه .معینا قرآنین

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

مشکات که دوستمون گفتن هم قشنگه و شیک هم به فامیلش میاد و هم مذهبی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
عزیزم معنیش قشنگه ولی آواش رو دوست ندارم بعدشم مثلا یاسمن رو میگن یاسی مثلا مریم مری بعد ببین کوثر چ ...

کوثر اسم خوبیه ولی من چند دو نفر با این اسم رو دیدم که وقتی بزرگ شدن به شدت ناراحت بودن از اسمشون

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مشکات که دوستمون گفتن هم قشنگه و شیک هم به فامیلش میاد و هم مذهبی

شبیه مشکی نیست؟؟

بعد حس میکنم اسم یه مارکی هم هست🤔