2777
2789
عنوان

اسم دختر

466 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها.اسم دختر میخوایم انتخاب کنیم.والا خیلی بررسی کردیم اول که دوست داریم معنی مذهبی داشته باشه بعدشم از بین اسمای مذهبی مثل حلما و نورا و اینا چیزی رو دوست نداریم.بعدش رو باران شک داشتیم که همسرم دوست داره مذهبی باشه.حالا فعلا ستایش دوست داریم.میدونم زیاده ولی تو فامیل جفتمون و دوست و آشنا هیچ کس نذاشته‌.معنی و آواش رو هم دوست داریم.نیایش رو هم خوشمون میاد ولی شوهرخاله همسرم اسم اسبشو گذاشته😑

فامیلی همسرم کشمیری هست و فکر میکنیم ستایش بهش میاد.حالا به نظر شما اسم بدی هست.با توجه به اینکه جدیدا دیگه خیلی کسی نمیذاره؟ضمنا اسمای خیلی جدید رو هم که کسی نشنیده اصلا دوست نداریم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما بودم اخرش گذاشت شوهرم  یسنا به معنی نماز وعبادت وجشن مذهبیه ستایشو نیایش قدیمی ...

اسم دختر منم یسنا ست

وقتی گذاشتم نه سال پیش دفعه اولی بود که شنیده بودم

بعد از اون دیدم چه قدر زیاد شد

یعنی چون زیاد شده بده؟؟

اخه الان مثلا حلما هم خیلییی زیاد شده تو فامیل هردومون و بین همکارای همسرم هم شنیدم گذاشتن.یعنی میگم شاید اگه یه اسمی به نظر مردم قشنگ باشه میذارن دیگه‌.

من اصلا کاری به زیاد بودنش ندارم فقط میخوام بدونم قشنگ هست یا نه؟البته خودم همیشه دوسش داشتم

خودتون دوست دارید بذارید دیگه سنا و ثنا هم من خوشم میاد

عزیزم ما هم از سنا یا ثنا خوشمون میاد ولی یکی از فامیلا تعریف کرد که دوست داشتن بذارن بعد یکی بهشون گفته ممکنه کسی بخواد بگه با سنا رفتم بیرون یا هرچی میشه ب ا س ن میاد تو ذهن آدم

عزیزم ما هم از سنا یا ثنا خوشمون میاد ولی یکی از فامیلا تعریف کرد که دوست داشتن بذارن بعد یکی بهشون ...

چقد عمیق فکر کرده😐 ما داریم اطرافمون تاحالا  به چنین معضلی نخورده بودیم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
کوثر هم اسم قشنگییه کوثر‌کشمیری

عزیزم معنیش قشنگه ولی آواش رو دوست ندارم بعدشم مثلا یاسمن رو میگن یاسی مثلا مریم مری بعد ببین کوثر چی میشه...البته من اصلا بهش فکر نکردم بودم تو جوک ها دیدم

چقد عمیق فکر کرده😐 ما داریم اطرافمون تاحالا  به چنین معضلی نخورده بودیم

آره منم میگم بابا کسی به این فکر نمیکنه ولی شوهرم میگه چون اون طرف تو فامیلمون هست و فامیل نزدیکه یادش هست مشکل این اسم رو

هرچی ک خودت و همسرت دوست داری بذار ایشالا ک نامدار باشه عزیزم.ما اسم درسا دوست داریم همه گفتن قدیمیه ولی شوهرم گفت دوست داریم و ب اسم خانومم میاد تموم شد رفت

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.