2777
2789
عنوان

مشورت فوری

132 بازدید | 14 پست

امروز پدرشوهرم فوت شده. منو شوهرم باهم اختلاف داریم و همیشه بحث داشتیم.  من با خانوادش زیاد رفت و امد ندارم. اونا شهرستانن. من امروز خونه نبودم. شوهرم ک بهش خبر میدن و اصلا بمن زنگ نزد و خودش رفت. من شام خونه مامان بزرگم بودم زنگ زدم ک بیاد اونجا. دیدم ج نمیده کفتم شاید خوابه ک بعدش متوجه شدیم. حالا من صبح با بابام میریم شهرشون برا مراسم خاکسپاری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاری با اختلافاتتون ندارم. فکر کن باهم زندگیتون ادامه پیدا کنه قطعا شرایطی مشابه پیش میاد که حمایت عاطفی اون رو بخوای الان هرجوری رفتار کنی اونم با تو رفتار خواهد کرد

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
حالا سوالم اینه ک من تا هفت پدرشوهرم بمونم اونجا یا برگردم هفت برم. اخه هم بچه کوچیک هم دارم. هم من ...

یجوری میگی برم بمونم یا نه  !  انگارفامیلای دور شوهرت مردن   بابا  پدرشوهرته   زشته  برو بمون

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
یجوری میگی برم بمونم یا نه  !  انگارفامیلای دور شوهرت مردن   بابا  پدرشوهرته&nbs ...

اخه اول ک من مادربزرگم فوت شد اصلا پدرشوهرو مادرشوهرم بمن تسلیت نگفتن. و پدرشم فقط برای پدرم پیام داد تسلیت

و اینکه من زیاد باهاشون رفت و امد ندارم. و الان برم باید تا جمعه اون هفته بمونم و منو شوهرم باهم اختلاف داریم هم

اخه اول ک من مادربزرگم فوت شد اصلا پدرشوهرو مادرشوهرم بمن تسلیت نگفتن. و پدرشم فقط برای پدرم پیام دا ...

هرجور خودت میدونی   اگه بهت  بدی کردن و به هم محبت اونچنانی ندارین    میتونی برگردی و دوباره بری برا هفتش

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه