2777
2789
عنوان

بظرتون باشوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 49 پست
چرا گرو کشی میکنید ؟خب درست زندگی کنید 

به خدا امروز بهش گفتم گوه خوردم بس کن دیگ چی کار کنم که بس کنی اما جواب نمیداد

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ي مهموني بديد اون دوست دختراي قديميشو دعوت كنه تو هم دوست پسراتو 

وا جدی که نمیگی😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
کار خاصی نمیخواد بکنی فقط موبایلشو تو سرش خورد کن

نمیشه ک اونموقع دعوا بزرگ میشد و به خانواده ها میکشید 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

روی لجبازی ک نباید هر چی ک اون گفت شما هم عینشو تکرار کنی ، یه خانوم متین و نجیب اگرم قبل ازدواج دوس پسر داشته جلو شوهرش نمیگه

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤

از اینکه اونو ملامت کردید خوبه چون یادآور شدی که از حریم خصوصی خارج نشه

ولی از اینکه تهدید به تلافی کردی در واقع کمی عجولانه باعث تحریک احساسات مثلا غیرتی اون شدی و کار خوبی نبود

متوجه نمیشم متاهل بودی حرف زدی یا مجرد

خاک بر سر من متاهل بودم 😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

عزیزم منم همین قضیه رو باشوهرم داشتم ولی شوهر من چون ازم دوره این کارو کرده بود خیلی دوستم داره میترسه منو از دست بدع برا اینکه زندگیم خوب بشه گفتم طلاق میخام اونم بایه عالمه ببخشید والتماس کردن بخشیدمش ولی گفتم ک اگه تکرار بشه اولین کاری ک میکنم طلاقه ولی الان ک یکسال شده ازش چیزی ندیدم 

وااااااای خیییییلی خوب گفتید یهووووو... یه لحضه ترکیدم از خنده.نزدیک بود بچه هام بیدارشن...

😂😘⚘

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خاک بر سر من متاهل بودم 😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

زبونت کوتاهه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود