2777
2789

من خونریزبم زیاد شده بود

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال من سیکلمو با ال دی شروع کرد البته دوماه بعد پانکچر افتاده انتقالم 

پس دوماه بعد چرا خوردین؟؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مال من سیکلمو با ال دی شروع کرد البته دوماه بعد پانکچر افتاده انتقالم 

قبل منظورم بود

فقط بخاطر خونریزی؟ 

نه با خوردن ال دی اینجوری شدم روز ۱۳ عادت قطع شدم .....چه طور سوالت چیه به همه ال  دی نیدن دیگه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه با خوردن ال دی اینجوری شدم روز ۱۳ عادت قطع شدم .....چه طور سوالت چیه به همه ال  دی نیدن دیگه

میخوام بدونم قرص ال دی تمام که میشه باید برم دکتر؟ یا اوایل شروع قرص؟ 

میخوام بدونم قرص ال دی تمام که میشه باید برم دکتر؟ یا اوایل شروع قرص؟ 

زنگ بزن بپرس  یادم نیست دقیقا وسطاش من  رفتم بککنم

قبل منظورم بود

منم پانکچر شدم. الان دو ماه میگذره. الانم دارم ال دی میخورم. ماهه بعدم انتقال. چطور ازشما برعکسه