2821
2789
عنوان

لب تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب؟ یعنی نرم افزارای خاصی میخوای بریزی رو سیستمت؟

اره هر نرم افزاری ک مربوط ب حسابداریه میخوام یاد بگیرم 🙄

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
من فعلا ترم ۳ رو تموم کردم میخوام برم ۴ ولی کم کم میخوام شروع کنم برم اموزشگاه کل نرم افزار های حسا ...

برید به اون سایتی که بهتون گفتم و به همون مقداری که پول دارین بین برند HPیا asus یکی رو انتخاب کنید 

* با تشکر فراوان *
برید به اون سایتی که بهتون گفتم و به همون مقداری که پول دارین بین برند HPیا asus یکی رو انتخاب کنید& ...

خ ممنونم

خودشون فرستادن که متخصص ببینه😢

چه خبره بابا متخصص نمیخواد 

میبردین پیش یه تعمیرکار درست و حسابی 

براتون نهایتش عوضش میکرد اگه البته فقط اشکال از کیبورد باشه و آب به جای دیگه نفوذ نکرده باشه 

* با تشکر فراوان *
اره هر نرم افزاری ک مربوط ب حسابداریه میخوام یاد بگیرم 🙄

فک میکنم ساپورت کنه ها

ولی بازم ی سر تو دیجی کالا برو

مثلا میدونمcore i7برا نرم افزارای مهندسی هم راحت جواب میده

ولی شما تحقیق کن

حتما ی چیز خوب بخر

تا میتونی لنوو و ایسر نخر

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

اینجوری به ما گفتن که چند قطعه از کیبورد سوخته همین...فکر کنم اینجا وسایلشو نداشتن

اگه فقط کیبورد باشه که میگفتین عوض کنن نیازی نبود بره تهران شاید جای دیگه مشکل پیدا کرده باشه و گرنه کیبورد همه جا راحت گیر میاد 

مراقب باشید به شما کلک نزنن بعضی از تعمیرکارا خیلی نامردن 

* با تشکر فراوان *
فک میکنم ساپورت کنه ها ولی بازم ی سر تو دیجی کالا برو مثلا میدونمcore i7برا نرم افزارای مهندسی هم ...

خیلی ممنونم ک کمکم کردی 😍😗

2790
2823
2791
2779
2792