2777
2789
خلاصه مجبور شدم بهش گفتم...الانم خیلی خوشحاله ک من باردار باشم..چون قبلا سقط داشتم..ای کاش نفهمیده ب ...

اهان پس مجبور شدي دكه😕😕من هفده تير انتقال دادم البته بار دومم بود ولي همش استرس قلبشو دارم تا صداي قلبشو نشنوم خاطرم جم نميشه

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تایک هفته بعداگه پریودتشدی دوباره بایدتکرارکنی آزمایشتو

آز ندادم هنوز..فقط دیروز بی بی چک زدم که اونم منفی بود..فعلا در حال انتظارم برای نی نی...برام دعا کنید خانومی ممنونم

اهان پس مجبور شدي دكه😕😕من هفده تير انتقال دادم البته بار دومم بود ولي همش استرس قلبشو دارم تا صداي ...

بسلامتی عزیزم خب الان هشت هفته هسی میتونی بری صدای قلبشو بشنوی که ..برات دعا میکنم همه چی خوب پیش بره و ی نی نی سالم و صالح و خوشکل بدنیا بیاری

اهان پس مجبور شدي دكه😕😕من هفده تير انتقال دادم البته بار دومم بود ولي همش استرس قلبشو دارم تا صداي ...

نه ببخشید فک کنم اشتباه حساب کردم....حدودا دوهفته دیگه میشی هشت هفته آره ؟؟

پس چرا پریود نشدم ؟؟  اون خانومی که باهم ای یو آی کردیم تو یه روز..دیروز پریود شده

عزیزم شاید بارداری انشالله سروقت روزی که بهت گفتن برو ازمایش بده به تست ها اعتباری نیست

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

استاتر مشکلتون چی بود شما؟من شوهرم مشکل داره رفتم واسه ای وی اف لحظه اخر یه دکتر ازمایش شوهرمو دید گفت بره ای یو ای بنظرت ممکنه جواب نگیریم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

مثبت بود ؟ برای منم دعا کنید..خب من از ۱۵ پریود تا ۲۴ قرص دوفاستون خوردم..باید اگه باردار نباشم سر م ...

شما چندروز بعداز داروهات انتقال دادن واست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ببخشید فک کنم اشتباه حساب کردم....حدودا دوهفته دیگه میشی هشت هفته آره ؟؟

بخدا خودم نمدونم قراره يكشنبه برم مركز....گفتن كه٣٥روز بعد انتقال بيا .البته خودم فكر مكنم هفته هفت باشم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم شاید بارداری انشالله سروقت روزی که بهت گفتن برو ازمایش بده به تست ها اعتباری نیست

بهم گفتن ۱۴ روز بعد ای یو آی برو آزمایش بده..امروز۱۶ روز بعد هست ولی هنوز نرفتم آزمایش..چون بیبی چک منفی شد ناامید شدم ی کم

استاتر مشکلتون چی بود شما؟من شوهرم مشکل داره رفتم واسه ای وی اف لحظه اخر یه دکتر ازمایش شوهرمو دید گ ...

خودم تنبلی تخمدان..شوهرم هم تعداد و حرکت اسپرمش پایینه..قبلا هم گفتن شکل اسپرم ها هم مشکل داره.‌.بهم گفتن باید آی وی اف کنی با این شرایط همسرت..ولی من قبول نکردم گفتم بهش دارو بدین تا تقویت شه شاید بهتر شد.‌‌چون قبلا هم که ای یو ای کرده بودم شوهرم دارو خورد بهتر شد..خلاصه ایندفعه هم دارو خورد خداروشکر بهتر شد و گفتن آی یو آی کنید..تا ببینیم خدا چی میخاد

بخدا خودم نمدونم قراره يكشنبه برم مركز....گفتن كه٣٥روز بعد انتقال بيا .البته خودم فكر مكنم هفته هفت ...

ان شاالله که خیره..شما مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید؟

عزیزم چهارده روز بعد آی یو ای معلومه ،، موعدت کی هس ؟ یه روز بعد موعد پری بی بی بزن صد درصد درسته ال ...

یعنی امیدی نیست؟!!🤕 امروز ۳۰ پریودم هست..۱۶ روزه آی یو آی کردم..دیروز بیبی چک منفی بود..

بهم گفتن ۱۴ روز بعد ای یو آی برو آزمایش بده..امروز۱۶ روز بعد هست ولی هنوز نرفتم آزمایش..چون بیبی چک ...

نه عزیزم خیلیا بی بی چکشون منفی شده ولی ازمایششون مثبت حتما بعدازظهر برو ازمایش بده به امید خدا بارداری فکر منفی نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40