2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سه سال پیش آی یو آی انجام دادم و باردار شدم ولی تو چهارماهگی سقط شد.‌.یکی از آمپولام کمیاب شده بود گیرم نیومد گرون شده بود..فک کنم بخاطر اون که کم و زیاد شد سقط شد.. نه دردش مثل آزمایش پاپ اسمیر هست..ایندفعه که انجام دادم با دارو و سونو یه تومن شد حدودا

من ivfكردم روز جهاردهم بي بي جك بهم نشون داد

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من ivfكردم روز جهاردهم بي بي جك بهم نشون داد

مثبت بود ؟ برای منم دعا کنید..خب من از ۱۵ پریود تا ۲۴ قرص دوفاستون خوردم..باید اگه باردار نباشم سر موقع پریود شدم مگه نه ؟

مثبت بود ؟ برای منم دعا کنید..خب من از ۱۵ پریود تا ۲۴ قرص دوفاستون خوردم..باید اگه باردار نباشم سر م ...

خوب شايد انشالله بارداري...به بي بي جك اكتفا نكن انشالله فردا برو مستقيم ازمايشگاه....مال بعضيا بي بي جك نشون نمده...دكتر خودم اصلا بي بي جك رو قبول نداشت

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خوب شايد انشالله بارداري...به بي بي جك اكتفا نكن انشالله فردا برو مستقيم ازمايشگاه....مال بعضيا بي ب ...

خدا از زبونت بشنوه گلم..خانوادم ومادرشوهرم میدونن آی یو آی کردیم و بی صبرانه منتظرن ک من مامان شده باشم‌‌....بیچاره شوهرم انقد ذوق داره ک نگو‌‌‌‌....خیلی ناراحتم واسه اونا 

خدا از زبونت بشنوه گلم..خانوادم ومادرشوهرم میدونن آی یو آی کردیم و بی صبرانه منتظرن ک من مامان شده ب ...

دركت مكنم عزيزم ايكاش حداقل ب خانواده شوهرت نمكفتي...من هنوز ب خانواده شوهرم نكفتم ولي اصلا دكه بي بي جك نزن بهت استرس ميده مستقيم برو ازمايش

دركت مكنم عزيزم ايكاش حداقل ب خانواده شوهرت نمكفتي...من هنوز ب خانواده شوهرم نكفتم ولي اصلا دكه بي ب ...

من شاغلم ولی بخاطر آی یو آی سرکار نمیرفتم و همش تو خونه بودم..مادرشوهرم هم میومد خونمون میدیم من که اصلا تو خونه بند نمیشم همش افتادم تو خونه...ما هم بهش گفتیم بخاطر دیسک کمرم که بدتر شده دکتر بهم استراحت داده... تا اینکه برادرشوهرم زنگ زد به شوهرم که کل فامیل میخایم بیایم خونتون براتون گل خونه بیاریم😐😐 شوهرم گفت خانومم کمرش درد میکنه استراحت مطلقه..گفتن خودمون میایم کارها رو میکنیم !! منم مجبور شدم به مادرشوهرم قضیه رو گفتم که بپیچونه..اونم نتونست..فقط شب مهمونی خیلی حواسش بهم بود میگفت تو برو دراز بکش و از این حرفا