2789
عنوان

زردی نوزاد؟!

204 بازدید | 23 پست

آیا درسته که میگن تو ماه آخر از خوردن ی سری از غذاها مثل زعفرون و موز و تخم مرغ که طبعشون گرمه پرهیز کنین بچه زردی نمیگیره؟

من هنوز از دکترم نپرسیدم ،کسی تجربه ای داره؟سپاس

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستم هفته پیش زایمان کرد، ماه اخر روزی یه لیوان عرق گاسنی خورد

بچه اش اصلا زردی نداشت و خیلی سفید بود

چون رنگ پوست رو هم روشن میکنه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
واقعا خوبه؟؟؟

فقط و فقط ماه اخر

بله خیلی موثره، اگرم زردی داشته باشه شدید نیست

اره خوبه من تو بارداری اولم میخوردم پسرم زیاد زردی نداشت 

ضرر نداره؟زایمان‌زودرس؟؟؟...

چجور باید مصرف کرد ؟ماه آخر ی استکان هرروز بخوری کافیه؟

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
ضرر نداره؟زایمان‌زودرس؟؟؟... چجور باید مصرف کرد ؟ماه آخر ی استکان هرروز بخوری کافیه؟

نه ضرر نداره اره ماه اخر روزی یه استکان بخور برای خودتم خوبه خنک میشی

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

کاسنی خوبه ولی اگر نوزاد که به دنیا میاد تا سه الی چهار ساعت بعد از تولد به هر طریقی انقدر شیر بخوره که به طور کل روده هاش خالی  بشه اصلا زردی نمیگیره چون سیاهی های داخل روده با آنزیم شیر مادر تداخل پیدا میکنه و وقتی نوزاد شروع به مکیدن ترشحات اولیه شیر مادر میکنه آنزیم های داخل اون ترشحات وقتی با سیاهی های روده  تداخل پیدا کنه باعث میشه بچه زردی بگیره برای همین باید انقدر معدش تند تندپر بشه و هی مدفوع کنه تا زردی نگیره اینو تو کلاسای شیردهی بیمارستان میلاد به ما گفتن و من انجام دادم و بچم اصلا زردی نگرفت و من چون میدونستم لحظات اول تولد به قدر کافی شیر ندارم یواشکی دور از چشم پرستارا بهش شیر خشک دادم تا عملیات پاکسازی انجام شد. البته دقت کنید زمان خیلی مهمه کمتر از سه الی چهار ساعت باید روده نوزاد پاک بشه.

يعني از هفته چندم بايد شروع كني به خوردي؟

از هفته ۳۵ به بعد که ماه آخر هست