2777
2789

😭😭

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

درد بی درمونه دلتنگی فقط درمانش خود اونی هست دل آدم تنگ میشه براش

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
درد بی درمونه دلتنگی فقط درمانش خود اونی هست دل آدم تنگ میشه براش

میدونم چیکار کنم دیگه از زمین وزمان خسته ام کاش میشد فراموشش کرد

وخدایی که بشدت کافیست
میدونم چیکار کنم دیگه از زمین وزمان خسته ام کاش میشد فراموشش کرد

درکت میکنم واقعا ای کاش میشد فراموشش کرد اگر با تعریف و حرف زدن آروم تر میشی درد و دل کن عزیزم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

منم دلم تنگه،اما از ناراحتی،تو دلم دارم های های گریه میکنم و دو دستی میزنم به سرم،که چه استباهی کردم،چرا به حرف خانما گوش ندادم و از تجربیاتشون استفاده نکردم،چرا اینقد به شوهرم اعتماد کردم😭😭😭😭

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
منم دلم تنگه،اما از ناراحتی،تو دلم دارم های های گریه میکنم و دو دستی میزنم به سرم،که چه استباهی کردم ...

مگه شوهرت چیکار کرده ؟بنظرن اگه مشکل حادی نیس باهاش کنار بیا یا باهاش حرف بزن بخدا دوریش سخت تره

وخدایی که بشدت کافیست

پس چرا من دلم واس کسی تنگ نمیشه... حتی مادرم... ک ازش دورم. همسرم الان داره از ملموریت برمیگرده بعد ی هفته اصن خوشحال نیستم نبود حال میکردیم با پسرم با اینکه کار خاصی نمیکردیم... نگران خودم شدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پس چرا من دلم واس کسی تنگ نمیشه... حتی مادرم... ک ازش دورم. همسرم الان داره از ملموریت برمیگرده بعد ...

مگه میشه؟😲😲😲😲متولد چه ماهی هستی

وخدایی که بشدت کافیست