2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔

223 بازدید | 21 پست

دلم خیلی گرفته... 

انتخابمم اشتباه بوده تو ازدواج

ابروم رفت پیش پدر شوهرم

تاپیک قبلم نوشتم...

شوهرم گفته فکراتونو بکنید تصمیم بگیرید میخوای بمونی با شرایط جدید یانه

شوهرم امروز کلی لات بازی دراورد اخرم گفا من لحنم همینه...منم اصلا دیگه دوسش ندارم .نمیخام ببینمش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر کسی مشکلات و گرفتاری های خودش را دارد.

منم با این که 29 سالمه و مجرد، ولی کلی مشکل دارم، هر چند گاهی می ترسم که آینده چه پیش خواهد آمد، ولی خب از مبارزه دست بر نمیدارم، نباید شکست بخوری، تسلیم نشو، شما فقط یک بار زندگی می کنی، به مبارزه ادامه بده، نذار دیگران در رابطه با شما تصمیم بگیرند، شما واسه خودتی نه دیگران! شما وسیله نیستی انسانی و تام الاختیار!  این حق شماست که در قبال کرنش ها و تنش ها کنشگری متناسب با آن داشته باشید.

مبارزه کن! 

تو نه در دیروزی، و نه در فردایی/ظرف امروز، پر از بودن توست
برو بخواب بچه...خدایا این مدرسه ها کی باز میشه این بچه  محصلا برن مدرسه...یه نی نی سایتم برا خا ...

😂😂😂فکر کنم اسم میبینن فکر میکن برای نی نی ها هست 😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم