2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین

38 بازدید | 4 پست

عروسی دعوتم زندایی شوهرم بد لباس میپوشه جلو شوهرم بدا عشوه راه میره ک من لجم بگیره چیکار کنم چجوری تحملش کنم دوروزه 

اخه اوم با منتو جلو باز و تاپی ک تا سینش بازه جلو مهمونا میچرخه حتی جلو بردارشوهرشم ک بشه دایی شوهرم ب زور خواهر شوهراش روسری میکیره جلو سینش

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم

خب مگه شوهرت مشکلی داره ؟؟؟ تو کوچه خیابون پره از اینجور زنا.نمیتونی ک تک تکشونو درست کنی.باید چشمای شوهرت رو تنو بدنه کسی نچرخه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

حرص نخور. بسپار به خواهر شوهراش جررررش بدن. 

بدون ناراحتی و اشاره به خودت فقط یکبار به خواهر شوهرش بگو همیشه جلو شوهرت سینه اش پیداست؟ شوهرت هیچی نگفته تا حالا. 

توپ رو بنداز تو زمین اونا. خودت هم بدون حساسیت و توجه بشین. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب مگه شوهرت مشکلی داره ؟؟؟ تو کوچه خیابون پره از اینجور زنا.نمیتونی ک تک تکشونو درست کنی.باید چشمای ...

آشنا فرق داره. شوهر من زنهایی که تو خیابون اینجوری باشن(برجستگی سینه اشون خیلی پیدا باشه ) رو به چشم هرزه نگاه میکنه و فکر میکنه دارن پا میدن. ولی برای آشنا میگه حواسش نیست ، بهش بگو خودشو جمع کنه.منم میگم به من چه و میخندم. 

خب مگه شوهرت مشکلی داره ؟؟؟ تو کوچه خیابون پره از اینجور زنا.نمیتونی ک تک تکشونو درست کنی.باید چشمای ...

ن بابا شوهر منک بیچاره اصلن سرشم بالا نمیاره ولی خب از لج من میخاد خودشو بهش نزدیک کنه باهاش شوخی کنه  بعدشم شوهرم اکثرا کاره و تو محیطی نیس ک با خانوما باشه  از ی طرفم این خانوم فامیله عریبه ها تو کوچه رد میشن میرن  اما این وبال گردنه هرجا میریم هس  کلنم ی عادتی داره ک بگه من خوبم بقیه بدن همه خانومارو مسخره میکنه  تا بگه من از همتون سرترم من لباسم گرونتره و ...

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم