2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست
الان کجایی خونه خودتی پیش شوهرت یا نه؟

نه مادرم گفت بیا خونه ما فکرکنیم.شوهرمم ب خانوادم گفت برید فکراتونو بکنید. ازین ب بعد ماهانه کمتر از قرل خرجی میدم. لباسم کمتر میخرم. سختترم میشه. شرط گذاشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه مادرم گفت بیا خونه ما فکرکنیم.شوهرمم ب خانوادم گفت برید فکراتونو بکنید. ازین ب بعد ماهانه کمتر از ...

شاید اون لحظه شوهرت عصبی شده 

وگرنه مردی که یه بار طلاق داده برای بار دوم یه کم عاقلانه تر رفتار میکنه 

نمیشه که تا تقی به توقی بخوره بگید طلاق .اونم دومین بار

شاید اون لحظه شوهرت عصبی شده  وگرنه مردی که یه بار طلاق داده برای بار دوم یه کم عاقلانه تر رفت ...

درسته. ولی ما اکثرا بحث و جنگ داریم. شوهرم عصبیه. سیگارمیکشه بعدش اروم میشه .درصورتی ک بما گفت بود ترک کردم‌ .  خانوادش واسم ارزش قایل نیست . پدرش هم ب من گفت پولتو میندازیم جلوت.  بیشعور 😔

درسته. ولی ما اکثرا بحث و جنگ داریم. شوهرم عصبیه. سیگارمیکشه بعدش اروم میشه .درصورتی ک بما گفت بود ت ...

عزیزم خدا نکنه بین زن و شوهر مشکلی پیش بیاد اگه این مشکل به بیرون از خونه درز پیدا کنه اکثر خونواده ها با دخالتهای نابه جا اختلاف و خیلی شدیدتر از قبل میکنن  تا جابی که کار به طلاقم میکشه 

حالا این مشکلات شما نسبت به مشکل بعضیا زیاد حاد نیست گلم 

یه کمی کوتاه بیا