2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست
در ضمن من موندم با این انتخابت . شما ۲۳ ساله بچه هم نداشتی .  نباید با مرد بچه دار ازدواج میکر ...

اخه راستش مادرم ایرادیه. ازین فقط خوشش اومد منم فکرکردم کارخداست. سریع مخمو زد و عقد کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن بگو من مطلقه بودم درست پسر شما که بدتر بود یه بچه هم داشت . جوری حرف میزنن که انگار پسر دلرب ...

اره پدرش بمن ک ۲۳سالم بوده میگفت چرا توقع داشتی از پسرم ..توقع طلا و اتلیه فقط همنو داشتم اونم گفت بالاست توقعت چخبره؟ در صورتیک دخترخودش مطلقه بود قبل عقد مغازه ب اسمش کرد واسه دلگرمی .  بین من و دخترخودش زمین تااسمان فرق گذاشتن تازه من تکفرزند بودم .خیلی منو خورد کردن.پدرمم ساده بااونا بود.مادرم بامن

نه سختتر از اولی نیست. حالا نمیدونم جداشم یانه. ۴ساعت ازم بدگفت ابرومو برد. از ظرف نشسته تا  پی ...

فعلا حرف طلاق و نزن گلم . به نظر من یا با یه وکیل خبره صحبت کن یا مشاوری که کارشو خوب بلد باشه .

بهت راهکار بده چجوری با این موضوع برخورد کنی .

یکی از آشناههای ما دختر بود . دختره وام ازدواج گرفته بود با یه مقدار پول خودشم داشت .حدود ۱۰ میلیونم شوهرش داده بود . اینا یه خونه خریدن

داماد گفت تو قوم ما بد میدونیم خونه به نام زن باشه . با اینکه بیشتر پولو عروس داده بود

عروس بنده خدا قبول کرد خونه به نام شوهرش شد

تا اینکه اینا احتلاف پیدا کردن سر یه مسائلی کارشون به طلاق کشید پسره هم خونه رو پس نمیداد که هیچ ، دختره هر ماه کلی قسط وام و قرعه کشی میداد. دختره شاغل بود.

اینا با یه وکیل خبره صحبت کردن ، یعنی بخدا چنان وکیل راهکار گذاشت جلو پای دختره که ....

به دختره گفت به شوهرت پیام بده . بعد باهم قرار گذاشتن وبعد حرفای دیگه ، دختره قشنگ خونه رو از پسره پس گرفت .

حتی پسره کل خونه رو زد به نامش 

بعد دختره گفت من واقعا طلاق میخام .طلاقشو گرفت سریع

...

بچه داره. سیگاریه. همون اول باصداقت بهش پولمو دادم. الان بجای تشکر همش تو سرم‌میزنه ک مبلغی ندادی. ب ...

همونجا میگفتی اگ داری بنداز... داغ داغ ازشون میگرفتی نمیدن ک..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بااین اخلاقش اصلا بمونم؟حرمتها از بین رفت. خانوادشونم شناختیم

عزیزم حرمت چیه 

الان اکثر زندگیا حرمتا شکسته شده 

شما یه بار جدا شدی 

اینبار سعی کن عاقلانه تر تصمیم بگیری

پولتو که پس گرفتی بیشتر کوتاه بیا

سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی

فعلا حرف طلاق و نزن گلم . به نظر من یا با یه وکیل خبره صحبت کن یا مشاوری که کارشو خوب بلد باشه . به ...

چخوب...  ولی شوهر من امروز میگفت ما هیچوقت دیگ بتو چیزی نمیدیم ...  فدق العاده مادی هستن.  درضمن ارزش زمین ک به اسمم بخوره ۱۵۰ تومنه ولی ارزش پولی ک میدن با چک ۳۰ تومن!  ولی زمینه مشکل داره و ۱۰تا صاحب داره حالاحالاها فروش نمیره

چخوب...  ولی شوهر من امروز میگفت ما هیچوقت دیگ بتو چیزی نمیدیم ...  فدق العاده مادی هستن. ...

پس همون چک و قبول کن 

پولتم بزار بانک سودشو بگیر

بعدم بشین تو خونه با شوهرت زندگی کن . اصلا حرفی از گذشته ها نزن .

سعی کن این موضوع و فراموش کنی برای آرامش خودت بیشتر