2777
2789
عنوان

طلاق

760 بازدید | 74 پست

من دوساله ب شوهرم پول قرض دادم اول زندگی.  شوهرم وعدخ وعید داد چندماه دیگ پولتو با سودش میدم. خلاصه نداد تااینکه همکاری هم نکرد واسه فروش زمینش. بعد فهمیدم زمین مشکل دار گرفته و بمن نگفته بود. خلاصه شوهرم کلا ادم عصبی هست و لات بازی درمیاره و کردن کلفتی میکنه. اخیرا خیلی باهم بحث داشتیم تااینک من احساس کردم پشتوانه ندارم.بهش گفتم ممنون ک بهم میرسی ولی من دل گرمی ندارم(مولمم دادم بهش)  شوهرمم از ازدواج قبلش بچه داره . و بچدارم نمیشع و مریضه. بخاطر این مسایل گفتم اگ انفاقی برات بیفته من چکارکنم اخه خانوادمونم قوی نیستن. کلی ناراحت شد و هارت و هورت کرد ک تو بفکر مرگ منی!  امروزم تو اینستا یه فحش استوری کرد ک معلوم بود بامنه و منم باهدش بحثم شد و زنگ زد مدر مادرامون تا بیان تکلیفو مشخص کنن.  خیلی اذیت کرد و جلو بزرگترا کردن کلفتی کرد.‌‌‌‌..حالا من موندم بااین قوم الظالمین چکنم... پدرشم بهم بی احترامی کرد خیلی. گفت بیوه زن بودی چه توقعا داری!(درصورتی ک من دختر ۲۳ ساله تک فرزند بودم ک دوسال عقد بودم فقط)   فوق العاده بشدت مادی حرف زدن و توهین امیز...‌مادر پدرمم الان تو شوکن ! چکارکنم بنظرتون ....   منو اورون خونشون پدرمادرم

***شوهرم کلید خونه هم ازم گرفت نزاشت بیارم🙁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک تو سرش فقط.مرتیکه بی لیاقت.حیف تو بوده به خدا.موقعیتت اونقد بد نبوده که با مرد بچه دار ازدواج کن ...

بچه داره. سیگاریه. همون اول باصداقت بهش پولمو دادم. الان بجای تشکر همش تو سرم‌میزنه ک مبلغی ندادی. باباشم گفت چک میندازم جلوت!!😞  ۴ساعت شوهرم داشت کردن کلفتی میکرد و ... حتی شرطم گذاشت. ب بابای سادم سخت گرفت بابام تو جمع منو خورد کرد

بچه داره. سیگاریه. همون اول باصداقت بهش پولمو دادم. الان بجای تشکر همش تو سرم‌میزنه ک مبلغی ندادی. ب ...

عزیزم اصلا قصد ندارم حال بدتو بدتر کنم ولی واقعا ازدواجت از اول اشتباه بوده.بچش با کی زندگی میکنه؟جنسیتش چیه؟

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
عزیزم اصلا قصد ندارم حال بدتو بدتر کنم ولی واقعا ازدواجت از اول اشتباه بوده.بچش با کی زندگی میکنه؟جن ...

بچه اش پسره. الان با مادرش . اخر سال میاد پیش باباش دیگه ۷سالش میشه

بچه اش پسره. الان با مادرش . اخر سال میاد پیش باباش دیگه ۷سالش میشه

اگه آدم شد و برگشتی ی جورایی راضیش کن که بچشو نیاره چون اون همه این بدبختیارو تشدید میکنه

کدوم شهری؟

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا