2777
2789
عنوان

سوختگی پا کودک

81 بازدید | 12 پست

سلام خانمها کمک کنید دخترم ۶ماهو نیمشه از دیروز تاحالا بیقراری میکنه و بیرون روی داره  و کل پاهاش سوخته وقتی ادرار میکنه جیغ میزنه ترو خدا بگین چیکار کنم چه پمادی بزنم 

فقط کالاندولا

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی میخوابه بازش بزار از این پماد بزن خوب میشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

عزیزم ی چیزبهت میگم تجربه خودمه ک ب نظرمن ازهرچی پماده بهتر روغن نباتی جامدبزن بزارباز باشه شب ،اولش شاید بسوزه ولی دیگ کلا خوب میشه من واسه بچه هام همیشه استفاده کردم زودج داده

کالاندولا زدم روغن کبدماهی اردن و یه پمادساختنی که دکتر داده هیچکدوم خوبش نکرده همه میگن واسه دندونه ...

واا

روغن جامدم امتحان کن ولی اگه شدید باشه حداقل باید دو سه روز بزنی هر کرمو پمادی باشه زود زود بشورش روغن جامد بزن خیلی خوبه

من ک امتحان کردم خوب شد

ممنون عزیزم

خواهش گلم

سلام مشکل دخترم حل شد دکتر گفت بیرون روی به خاطرویروس بوده ممنون از همه بابت راهنماییاشون خواستم بگم بالاخره چه جوری سوختگی پای دخترم خوب شد با آردن آبی واقعا خوب بود با دوبار استفاده تاولها را خشک کرد آردن آبی مخلوط چند تاپماده که دوستان گفته بودن کالاندولا هم داخلش هست اینو نوشتم که شاید کسی یه روز به دردش بخوره