2777
2789
عنوان

واقعا من بدم؟

519 بازدید | 60 پست

معمولا پنجشنبه شبها همه خونه مادرشوهرم جمع میشن منم چندوقتیه نرفتم ولی شوهرمو بچمو میفرستم هرسری یعنی هرسری شوهرم میگه چرا نمیای بهشم گفتم من دوست ندارم بیام راحت نیستم تو برو خوش باش ولی خدا وکیلی ازشون بدم میاد حالا امشب دوباره میگه چرا نمیای منم گفتم حوصلع ندارم برگشته میگه تو با همه بدی این رفتارات یعنی چی منم هیچی نگفتم و اون رفت ولی خداییش دلم شکست خدا شاهده انقد اذیتم کردن واس همین نمیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیم باشه کارت به نظر من درست نیس.چون اونجا از شوهرت سوال میکنن اونم صددرصد اذیت میشه از بهانه اوردن حالا یکی دوساعت جیزی نیس برو

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

کارت اشتباهه دو هفته یبار برو ،نمی خورنت که

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

چرا نمیری قوی باش شوهرتو تنها نزار و تنها نفرست نقطه ضعف نشون نده و خودتو پیش شوهرت بد نکن ...قوی باش بهترین لباستو بپوش شااد و سرخوش باش و با همسرت برو اونجا و کلی با هم بگید و بخندید و احترام بزارید به همدیگه 

اگه اذیتت کردن خوشحال میشن نزار خوشحال بشن از نیومدنت

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔