2777
2789
عنوان

زایمان زودرس و قرص ایزوپرین

13354 بازدید | 23 پست

الان هفته سی و شش بارداریم دکترم برای شهریور وقت سزارین داده

زیر دلم گاهی درد میگیره کمر درد و پا درد هم دارم مخصوصاً استخوان شرمگاهی،گاهی با حرکات جنین هم از درد جیغم در میاد تو کل بارداری اصلاً ترشح نداشتم ولی الان دو روزه به ندرت مرطوب میشم و تکرر ادرار شدید دارم هفته پیش سونو دادم و همه چیز نرمال بود 

دکترم گفت اگه درد داشتی ایزوپرین بخور ولی شنیدم باعث کم وزنی جنین میشه

و دو دلم به خصوص که نمیدونم این دردها واقعاً برای زایمان زودرس هستش یا طبیعیه

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم هم ایزو هم دوفاستون خوردم اصلا هم جلو زایمانو نگرفت خوشکل پسرم ۲۱ اردیبهشت توی ۳۵ هفته با وزن ۲۴۰۰ دنیا اومد سزارینم ۲۰ خرداد قرار شد باشه که دهانه رحمم باز شد و ۲۱ اردیبهشت سز شدم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
زایمان طبیعی؟ 

نه عزیزم باید حین سزارین جراحی بشم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من از هفته بیست به بعد میخوردم وزن پسرم 3800 بود

از زایمان زودرس جلوگیری کرد؟یعنی به وقتش اومد؟

من خودم هم ایزو هم دوفاستون خوردم اصلا هم جلو زایمانو نگرفت خوشکل پسرم ۲۱ اردیبهشت توی ۳۵ هفته با وز ...

😔😔😔یعنی اثر نداشت

من هفته بیست و نهمم و این علایمی که گفتیو دارم فکر نکنم مربوط به زایمان زودرس باشه مربوط به رشد بچه ...

خدا کنه عزیزم 

نگران نباش... سزارین 37 هفته انجام میدن

آخه وقتی رفتم اکو قلب دکتر گفت دریچه قلبش کامل نیست ونباید زودتر از موعد و کم وزن به دنیا بیاد😢به خاطر همین خیلی نگرانم 

منم هفته ۳۳ ام تمام اینایی ک میگی رو من خیلی وقته دارم ب منم ایزوپرین داده منتها همیشه نمیخورم مگر مجبور شم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...