2777
2789
عنوان

کمکم کنین😭😭😭😭😭😭

125 بازدید | 6 پست

ببخشی فقط این یه بارم تاپیک کنکوری ببینین😭❤

من امسال اولین سالم بود هیچی نخوندم گند زدم

فقط بخاطر شرایط خونواده خواستم برم دانشگاه که آزاد باشم

حالا فک کردم گفتم آیندمو دارم واسه چی خراب میکنم یه سال بمونم و بخونم

البته با مادرم حرف میزنم راجب مسائلی که مشکل هست

نظر شما چیه

اره به نظرم يه سال ديگه بخون ايشالا نتيجه ى خوبي مى گيري

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میدونی میتونی بخونی برای سال بعد اشکال نداره بشین دوباره بخون.خیلی خوب هم هس 

منم سال دوم رتبه م بهتر از سال اول شد. دانشگاه دولتی قبول شدم.  اما شرایط یکم فرق میکنه همه ازت انتظار دارن.

بخون اگه نخونی مثل من بعد چهار سال خوندن دوباره برمیگردی

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
2790
2778
2791
2779
2792