2777
2789
عنوان

دیگه حالم بهم میخوره از بعضیا..

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 99 پست

خانوما بنظرتون نون پنیر گردو بخورم با چای شیرین یا بدون چای شیرین🙄

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیخودی خودتو ناراحت نکن....تو خودتو ناراحت کنی از تعداد آقایون سایت کم میشه؟؟؟

نه با این کارایی که میکنن و تاپیک هایی که میزارن اقایون اشتیاق بیشتری دارن بیان نی نی سایت متاسفانه اینطور خانوما هم خوششون میاد 

بعد از خونه خالی و گولاخ رکوردو دسمال خونی شکونده فک کنم  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
و مورد دیگه اینکه ۹۰ درصد سوالات بعضی ها جوابش تو گوگل هست و اون ۱۰ درصد باقی مونده هم ۵ درصدش با ت ...

اینکه شد صددرصد پس کلا جمع کنیم بریم دیگه از سایت😅

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
اره به والله پریروز دیدم حالم بهم خورد با دستمال خودشو پاک کرده عکس گذاشته گفته به نظرتون این پریوده

اییییییی کثیفه چندش 🤢اگه پریود نی پ چی بوده دختره خنگگگگ خو میرف از خواهری مادری میپرسید باید عکس میگرف نشون ملت میداد ینی

نه با این کارایی که میکنن و تاپیک هایی که میزارن اقایون اشتیاق بیشتری دارن بیان نی نی سایت متاسفانه ...

من میگم اون تاپیکارو شاید آقایون میزنن 

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌
اینکه شد صددرصد پس کلا جمع کنیم بریم دیگه از سایت😅

گفتم بعضی ها

شما سروری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهرم با چای شیرین بخور😂😂😂

اول پنیر بزارم لای نون یا گردو؟

وای حالا چیکار کنم😖