2777
2789
عنوان

سرطان روده؟؟؟؟؟؟؟😭

524 بازدید | 14 پست

میدونم طولانیه ولی توروخدا بخونید😭

سلام من قبلا خیلی چاق بودم ۳۵کیلو وزن کمـکردم به هر روشی که بگین پیاده روی باشگاه حذف شیرینی جات یا میرفتم بیرن یچی میخوردم فورا بالا میاوردم ک چاق نشم خلتصه اینجوری ۳۵کیلوکم کردم یکسالونیم میشه،تو این یکسالو نیم مثه زمان چاقیم میخورم ولی دریغ از چاق شدن حتی نیم کیلو مخصوصا صورتم،ففط الان که حاملم هفت کیلو اضاف کردم اونم واسه نی نیامه صورتم استحونی شده،اینو بگم که من موقع مدفوع مشکل دارم یعنی اصلا دستشویی بیرون نمیاد ببخشید رک میگم باید بادست مقع د رو تحریک کنم تا بیاد بیرون انگار یچی مانع از خروجش میشه یا وقتی اسهال شدیدم باشم بازم بیرون نمیاد یعنی دارم میترکما انگار الان میریزه ولی بزور بیرون میاد،بعضی وقتا حالت ژله ای هست مدفوع یا با مخاط همراه هست،شقاق مقعد هم دارم ولی بدون دردو خونریزی،قبلا نمیدونستم شقاق دارم خون میومدا یکم سوز میگرفت ولی نمدونستم الان یساله نه درد نه خونریزی دارم،اشتهامم خیلییییی خوبه همه چیو خیلی میخورم ولی چاق نمیشم،توروخدا مسی تجربه داره؟من سرطان روده دارم؟؟؟؟؟دارم سکته میکنم😭😭😭😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

قربونت برم این چه حرفی تو حاملگیت میزنی برو دکتر درمانش کن احتمال یبوستت شدیدی داری 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ibs دارى،سندرم روده تحريك پذير..تو گوگل سرچ كنى ميفتمى چيه

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

نه عزیزم سرطان روده یا همون کولون برای ۵۰ سال به بالا هست

شما به دلیل تحریک دهانه مقعدت و همچنین یبوست به احتمال زیاد بواسیر داری که اینم بیماری به شدت شایعی هست

برو دکتر احتمالا برات کولونسکوپی مینویسه و مشکلت رو میفهمی و حلش میکنی 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

سلام من در دوران شیردهی ده کیلو وزن کم کردم از بعدش حالت دفعم دقیقا همین جوری شد که شما توصیف کردید . بعد به صورت اتفاقی توی نت خوندم اگر صبح ناشتا اول یک قاشق روغن زیتون بعد یک لیوان اب بخوری حلال مشکلات دفعه . منم امتحان کردم از روز دوم قشنگ تاثیرشو دیدم یکماه خوردم و حالت دفعم کاملا عادی شد الان که گاهی یبوست میشم همون یک روز میخورم و مشکل حل میشه . این روش روی من جواب داد روغن زیتون هم ضرر نداره ولی شما چون باردارید قطعا از دکترتون بپرسید و بعد شروع کنید شاید شما هم راحت شدید از دردسراش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مگه دکتر رفتی تشخیص داده یا از خودت میگی سرطان روده داری

ازخودم از علائم😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
شاید مشکل اسفنکتر روده داری دهانه ش عمل نمیکنه برو دکتر دارو میده خوب میشی

این چیه؟علائمش مثه واسه منه؟توروخدا دعامـکنید

توروخدا دعام کنید مریضی خطرناکی نباشه دو تا نینیام بدون من بزرگ نشن بعد چهارسال طبیعی دوقلو باردارم نزدیک پنج ماهمه