2777
2789
عنوان

آز منفی شد

92 بازدید | 8 پست

آز خونم منفی شد...ناراحتم...من کی مامان میشم؟...بتام مثل قبل روی 5 بود...برام دعا کنید...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماهه اقدامی؟  نگران نباش هروقت خدا صلاح بدونه بهت میده من که دعات میکنمم

یک سال و نیمه...ممنونم...انشالله خدا به همه منتظرا نبنی ساام و صالح بده

عزیزم ایشالا خیره هر موقع که وقتش باشه باردار میشین انرژی مثبت به کائنات بفرست حتما به خواستت میرسی

چطوری انرژی بفرستم عزیزم؟

چطوری انرژی بفرستم عزیزم؟

مثبت فکر کن به روزی که بچت و تو بغلت میگیری فقط فکر کن همه اینها ترسیم های فکری مثبت به کائنات هستش، از جلوتر برای بچت برنامه ریزی کن باهاش حرف بزن حتی شده اقدامات خیلی کوچیک براش ببین مثلا هر وقت چشمت به چیزی خورد براش یه چیزی بخر و تدارکات بارداریت رو ببین به قطع و یقین این کار رو انجام بده و با انرژی مثبت به نتیجه میگیری

اگه اهل کتاب خوندن هستی کتاب چهار اور از فلورانس اسکاول شین و بخر و بخون بی نظیره

مثبت فکر کن به روزی که بچت و تو بغلت میگیری فقط فکر کن همه اینها ترسیم های فکری مثبت به کائنات هستش، ...

ممنون عزیزم...انشالله که نتیجه بگیرم و نی نی دار بشم...شما هم انشالله حاجت روا شی