2777
2789
عنوان

اگه شوهرم و....

332 بازدید | 20 پست

نفرین کنم میگیره؟

خیلی دوسش دارم یعنی داشتم یعنی نمیدونم چه حسی دارم صبح حرفایی زد که دلم شکست از ذهنم گذشت دلم و شکستی خدا دلت و بشکنه 

یعنی میگیره؟

پشیمونم چون با این که امروز از چشمم افتاد اما به ناراحتیش راضی نیستم

خداروشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بیخیال من سه ساله دارم یه نفرو نفرین میکنم روز به روز خوشبخت تر و سرحال  تر میشه😂

من یکی رو نفرین کردم ۵ سال و نیم پیش از روز بعدش زندگیش خراب شد

خداروشکر

میگم شما زنا چتونه😐😐😐😐دست بردارین از سر مردا بابا ول کنین خووووو...ولشون کنین هر غلطی دوست دارن انجام بدن...اوناهم اینقدر حرص شمار و میخورن؟؟والله چشتون ندارن...بخدا زندگی بدون مرد و حرص مرد رو خوردن هم جریان داره😐😐

میگم شما زنا چتونه😐😐😐😐دست بردارین از سر مردا بابا ول کنین خووووو...ولشون کنین هر غلطی دوست دارن ...

چکار کنم . پدر بچمه . تنها ادمی که تو زندگیم دارم

خداروشکر
من یکی رو نفرین کردم ۵ سال و نیم پیش از روز بعدش زندگیش خراب شد

پس اگه اینجوریه بی زحمت مادرشوهرمنو نفرین کن که ایشالا اینقدر درگیر زندگی خودش باشه که کاری به ما نداشته باشه ،لال هم بشه که دیگه عالی