2777
2789

دلم یه آغوش میخواد که توش درد دل کنم اما سرزنشم نکنه دلداریم بده و کمکم کنه حالم بهتر بشه

من ۳ سال پیش ازدواج کردم شوهرمو زندگیمو دوس دارم

ولی شوهرم خیلی اذیتم کرد الان زندگیم بهتره خداروشکر ولی تلخ ترین خاطره هامو شوهرم برام رقم زد

یه زمانی با همه بود جز با من

با عشق قدیمیش خانوادش

الان دیگه با منه حتی منو به خانوادش هم ترجیح میده

ولی تا یادم میاد که چه اتفاقایی برام افتاد دلم میگیره

نمیدونم چطور اون خاطراتو کمرنگ کنم

کم کم درست میشه به خودت زمان بده

اینو بودن همه ادما تووزندگیشون خطا میکنن

همه شوهرا بدی و خوبی رو. کنارهم دارن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی کینه ام بت حق مبدم منم هیچوقتتتتتت روزایییییی ک شوهرم دست روم بلند کرد و حرفاییییی ک تو دعوا بم میزنه رو فراموش نمیکنم آون اصلا کینه ای نیست بعد از دعوا همه چی رو فراموش میکنه میدونی چرا چون اون فحش میده اون تحقیر میکنه اون میزنه منم یادم میمونه خیلی سخته باید خودمون و سرگرم کنیم

عزیزم طبیعیه و حق داری 

ولی کم کم این قضایا کم رنگ میشه ولی خب قطعا ی چیزایی از یاد آدم نمیره ولی وقتی اومده سمتت و بهش مطمئنی زندگیت رو گرم کن و زیاد ذکر استغفرالله رو بگو خدا کمکت میکنه گلم، منم برات دعا میکنم، به روزای خوب و اینده فکر کن 

خواهش میکنم اگه زندگی تو دوس داری این حرفا و کینه توزی هارو بزار کنار برای اینکار هم از خدا کمک بخواه ...آخه با این کینه ها فقط دوباره زندگی تو تباه میکنی به خودت بیا

الله یکفی(خدا کافیست)یکی بود یکی نبودغیراز خداهیچکس نبود...

منم این مشکلاتو دارم .ولی یه مدتی بیماری عصبی گرفته بودم.یه کش به دستت ببند و هرلحظه یادت افتاد اون کشو محکم به دستت بزن ک یادت بیاد نباید بهش فک کنی ‌.یااانقد بهش فکر کن که چندشت بیاد ازش