2777
2789
عنوان

جدایی

191 بازدید | 29 پست

سلام . حالم بشدت بده. نمیدونم چکارکنم .خواهر برادر و دوست ندارم ک کمکم کنه. ازدواج قبلم بخواست شوهرم جداشدیم اما بدون مهریه فقط یه مقدار بدهیشو بمن داد. ۲۳سالگی ازدواج دوم کردم با مرد پایین شهری و بچه دار ک ۱۱سال ازم بزرگتر . چندماه بعدم پولی ک شوهر قبلم واسه بدهیش داد بمنو دادم ب شوهر فعلی ام واسه بدهیش . کلی دروغ گفتن تا تونستن بامن ازدواج کنن. سر عقدم یه سرویس نازک اونم به زور شوهرم بهم داد. بعدم ازم واسه مراقبت از پسرش تعهد گرفتن... منم مجبوری امضاکردم . تاالانم ک۳سال گذشته پولمو بهم نداده تامیگم تحقیرمم میکنه بجای قدردانی. میگ ۲۰ ملیون مگ چقدردادی... اونموقع پول یه ۲۰۶ بود و همه دارایی من از ازدواجم. حالاام تو ایستا یه فحش داده ک میگم باکی هستی میگ هیچکس عزیزم . منم گفتم ب خانوادت برنخوره گفت خانواده من اینطور نیستن بقیه رو نمیدونم... بعد من اتش گرفتم گفتم نمک نشناس پولمو بده تا راحت بشیم ازدست هم. اونم گفت میتونستم ازتو بهتر بگیرم 😐 ....  بعدم زنگ زد ب پدرمادرامون و غربتی بازی دراورد .حالا دارن میان اینجا😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخرشو نفهمیدم

اگر دوسش داری مشکلتونو حل کنید

مردا جوگیر میشن چرت و پرت میگن بعدا پشیمون میشن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ازدواج دوم خیلی ریسکه

اره تازه بواسطه ازدواج بامن اسم زن قبلشو پاککرد از شناسنامش. اگ جداشیم ب طرف بعدی دروغ میگه ک یکبار ازدواج کرده. خلی زرنگن.

منم الان نمیدونم جداشم یا نه

آخی. من خیلیا رو دیدم با شوهر اولی بعده شش ماه طلاق. ولی با دومی یا سومی خیلییی بهترن. نباید عجله می ...

بنظرشماچکارکنم...  الان پدرمادرا دارن میان خونمون برای حرف زدن . شوهرم خبرشون کرده

اخرشو نفهمیدم اگر دوسش داری مشکلتونو حل کنید مردا جوگیر میشن چرت و پرت میگن بعدا پشیمون میشن

برای چی دوسش داشته باشم بااینهمه دروغی ک گفته. ولی مادرم میگ همینک اهل کار و زندگیه بسه. نظرشماچیه... بچه هم داره

خوب چرا تو این سن کم اینقدر با عجله دوبار ازدواج کردی اخه بدون شناخت طرفففف

اونا عجله داشتن.منم یکبار جواب رددادم بهش ولی باز اصرارکرد ک بیشتر همو بشناسیم. منم قبول کردم و مخمو زد

بنظرشماچکارکنم...  الان پدرمادرا دارن میان خونمون برای حرف زدن . شوهرم خبرشون کرده

مشکلات شوهر اول رو مرور کن بذار کنار مشکلات شوهر دوم. ببینی قابل تحمله یا غیرقابل تحمل ... 

برای چی دوسش داشته باشم بااینهمه دروغی ک گفته. ولی مادرم میگ همینک اهل کار و زندگیه بسه. نظرشماچیه.. ...

قبل از هرچیزی به بعد جدایی فکر کن

ببین از پسش بر میای یا نه مبادا از چاله بیوفتی تو چاه و دوباره ازدواج اشتباه کنی

الان مهریه چقدر داری؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.