2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من آزمونوزدم گفت گرم وتر مزاجم سنم ۲۳ وزنم ۷۸ قد۱۷۱ پرخوری شدیددارم

داروی شیمیایی و گیاهی هم زمان نمیشه مصرف کرد

باید یه راه رو انتخاب کنی

داروی شیمیایی هم سه ماه اینا حداقل زمان میبره تا جواب بده زود جواب نمیده

یه راه رو انتخاب کن و اون کتابی هم که معرفی کردم بگیر، هیچ روان شناسی فکر نکنم تو ایران پیدا بشه که به اندازه اون برای روان درمانی کمک کنه، من از انقلاب گرفتم

اگه هم طب سنتی خواستی بری مطب دکتر روازاده تو جمهوری خوبه

فصد و حجامت هم برای پاکسازی بدن از سودا خوبه و چه طب سنتی چه طب شیمیایی رو انتخاب کردی انجام بده

سودا به دلایل مختلف ایجاد میشه و عامل وسواس و افکار منفیه

اینکه طب شیمیایی انتخاب کنین یا سنتی یه انتخاب و تصمیم شخصیه

ولی من شخصا فکر میکنم طب سنتی به مرور بهتر میکنه و اصولی تر بدنو درست میکنه ولی هر چیزی که برای غذا گفتن باید همیشه رعایت کنی

ممکنه بقیه مشکلات بدن هم با طب سنتی درست بشن

داروی شیمیایی و گیاهی هم زمان نمیشه مصرف کرد باید یه راه رو انتخاب کنی داروی شیمیایی هم سه ماه این ...

میشه شیمیایی بخوریم ولی غذاروهم رعایت کتیم؟

میشه بگین چه غذاهایی

میشه لطفایه صلوات منو مهمون کنید مهربونا😘😘
میشه شیمیایی بخوریم ولی غذاروهم رعایت کتیم؟ میشه بگین چه غذاهایی

آره این درسته میشه

من دلیل زیاد شدن سودای طبع شما که دموی هستین رو نمیدونم، باید دکتر بگه، مثلا برای من که صفراوی ام دلیلش به جز خوردن سودازاها، زیاد بودن و سوختن صفراست، ولی کلا اینا سودا زاست:

نمیدونم خونده میشه یا نه ولی اون قسمت سرد و خشک سوداست

فصد یا حجامت حتما انجام بدین چون خلط اضافه بدنو دفع میکنه کلا

میشه شیمیایی بخوریم ولی غذاروهم رعایت کتیم؟ میشه بگین چه غذاهایی

تو اینترنت درباره سودا مطلب زیاده

""سوختن بیشتر اخلاط حتی خود سودا در بدن، به تولید سودا ختم می شود درست مانند سوختن اشیا که در نهایت به خاکستر تبدیل می شود. از این رو فزونی خلط سودا در بافت های نرم می تواند مانند اسید بافت ها را بخورد و فساد بافتی، زخم، توده های بافتی، فیستول، دمل و در نهایت سرطان ایجاد کند. 

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ یکی از پیامدهای افزایش خلط سودا در بدن، تخریب عروق وریدی، تخریب دریچه های لانه کبوتری و ایجاد واریس شدید و پیچ پیچ در پاهاست. از نظر غذایی به طور معمول نوشیدن زیاد چای، چای شیرین، قهوه، نسکافه یا مصرف بیش از حد بادمجان سرخ کرده، گوشت گاو و گوساله، ماست، دوغ، پنیر، شیرینی و ترشی باعث افزایش سودا می شود. خوردن به اندازه هر یک از مواد ذکر شده، با مصلح خود ضرری ندارد ولی وقتی بدون مصلح خورده شود، می تواند سودا ایجاد کند.""
سلامت نیوز: علت پیدایش خلط سودا در خون

ولی کلا اصلاح سبک زندگی مهمه مگرنه دوباره ول کنی خوب میشی و بعد یه مدت باز اذیت میشی به خصوص تو دوره های خاصی مثل قبل قاعدگی و بارداری و بعد زایمان 

که دقیقا این اشتباه من بود

ولی کلا اصلاح سبک زندگی مهمه مگرنه دوباره ول کنی خوب میشی و بعد یه مدت باز اذیت میشی به خصوص تو دوره ...

ممنون ازراهنماییت عزیزمعزیزم

واینکه شماوسواستون فکری بود؟شدیدبود؟

باطب سنتی خوب شدین وتوچه مدت؟

میشه لطفایه صلوات منو مهمون کنید مهربونا😘😘