2777
2789
عنوان

بیاین ترخدا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
میبوسید م میزاشتم کنار . چون تازه بعد ازدواج میفهمی هیچ مردی ارزش ناراحت کردن پدر و مادرت و از همه م ...

دقیقا همینجوره.من یه خواستگار داشتم بابام از اوا راضی نبود مامانمو خواهرام رضایت کامل داشتن منم بدم نمیومد کلا به حرف بابام توجهی نکردیم و نامزد شدیم در طول یه ماه کاملا متوجه شدم که بابام چی میگفت و سریع بهم زدم خداروشکرررررر.اونجا بود که فهمیدم باباها با منطق پیش میرن ولی مامانا از رو احساس حزف میزنن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بابای من مثل باباهای دیگه نیس بگه خواستگار سمجه کارگاه بازی درمیاره که حتما شما باهم بودین خیلی بد د ...

بذار بفهمه . بابای من وقتی متوجه شد با هم بودیم دو سال باهام قهر کرد . از این بدتر ؟ ... شاید اگر بدونه راضی بشه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار بفهمه . بابای من وقتی متوجه شد با هم بودیم دو سال باهام قهر کرد . از این بدتر ؟ ... شاید اگر بد ...

اخه میدونم فهمیدنش باعث میشه بکشتم اصلا ادم منطقی نیس 

الان که حالم خیلی بده😭😭

منم مجردی خیلی ازین عذاب ها کشیدم . الان نمیدونی چقدر پشیمون هستم  .اگر عقل الانم رو داشتم برای هیچ مردی هیییییچ مردی سرسوزن ی ناراحتی نمیکردم . بخدا اینقدر بی ارزش هستند که نمیدونی. برا چی ناراحتی اخه .برو خوش باش .البته گفتم متاسفانه تا این اشتباه رو نکنی متوجه نمیشی . 

خدا خودش کمکت کنه

💑
منم مجردی خیلی ازین عذاب ها کشیدم . الان نمیدونی چقدر پشیمون هستم  .اگر عقل الانم رو داشتم برای ...

وقتی الان با خودم فکر میکنم که دیگه نباشه تو زندگیم داغون میشم حتی نمیتونم با خودم فکر کنم که مال یکی دیگه بشه اون فقط مال منه سهم منه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وقتی الان با خودم فکر میکنم که دیگه نباشه تو زندگیم داغون میشم حتی نمیتونم با خودم فکر کنم که مال یک ...

با این حرفات یاد گذشته و سادگی ها ی خودم می افته حالم بد میشه . 

ببخشید که این حرف رو زدم ولی امیدوارم عاقل بشی. اگر صلاحت هست بهش برسی و اگر هم نه خدا خودش کمکت کنه که صبور باشی و زندگیت رو حروم نکنی

💑
دقیقا . ولی کو گوش شنوا؟؟؟

امیدوارم استارتر با منطق پیش بره وگرنه بدون رضایت پدر سخته ازدواج کردن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اخه میدونم فهمیدنش باعث میشه بکشتم اصلا ادم منطقی نیس 

نترس نمیکشه.حالا بگو مگه نمیگی بدون اون نمیتونی ادامه بده پس چرا از کشته شدن میترسی شوخی کردم اسی ناراحت نشی.ولی بگو بهش بدونه