2777
2789
عنوان

بیاین ترخدا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
کار خوب داره با حقوق خوب ماشینم داره ولی بابام میگه به ما نمیخورن دلم راضی نیس

نمیدونم والا چی بگم.....منم خانوادم راضی نبودن....فهمیدم چیزی نبود ک فکر میکردم.خیلی بده راه بازگشت هم ندارم چون میزنندتو سرم همش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازدواج مقاومتی 

فقط صبر و حوصله 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بخاطر خانوادت مجبوری بذاریش کنار ایا میتونی دور خانوادتو خط بکشی؟یااینکه ایا دوس داری یه عمر بابات ...

به نظرم این‌ کارو نکنه .. 

مگه آدم چن بار زندگی میکنه ؟ بره با یکی دیگه ازدواج کنه و چشمش همیشه دمبال عشقش باشه که میشه خیانت ! 

استارتر بمون به پای عشقت . بالاخره بابات راضی میشه .. یه بزرگترو که بابات بهش احترام میذاره و حرفشو‌ قبول داره واسطه کنید 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

میبوسید م میزاشتم کنار . چون تازه بعد ازدواج میفهمی هیچ مردی ارزش ناراحت کردن پدر و مادرت و از همه مهمتر خراب کردن بهترین روزها زندگیت رو نداره. 

البته دقیقا بعد اینک این اشتباه رو کردی متوجه میشی الان ما هر چقدر بگیم فایده نداره

💑
بخدا هرکار بگی کردیم ولی خیلی خودخواهه

انقدر بره بیاد تا بابات راضی بشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

پسرخاله منم یکیو میخواست خالم تا مرز سکته رفت اخرم راضی شد الان حدودا ده سال گذشته خیلیم خوشبختن.حالا از چه نظر میگه بهتون نمیخورن؟شاید راست میگه

تو مو میبینی اون پیچش مو😉

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بخدا هرکار بگی کردیم ولی خیلی خودخواهه

برید مشاور ببنید چی میگه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام