2821
2789

بیا بده من ببرمش

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یک ماهشه از دو هفتگیش خودم حمومش میکردم.دفعه اول و یه بزرگتر بذار یادت بده بعدش خودت ببر.میتونی محافظ حمام هم بگیری من با محافظ حمام حمومش میکنم خیلی خوبه و دیگه خیالت راحته لیز نمیخوره.یا میتونی روی پات پارچه بندازی که بچه لیز نخوره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خخخخ الان بگو چطوری حمومش کنم بعد میچلونمش

يه حوله بزار روي پات بشين روي صندلي حموم بچه رو رو بزار روش آروم بشورش ! كاسه آب كن بريز روي سرش تنشم آروم با ليف بشور ! ولي حتما حوله روي پات باشه كه ليز نخوره

محافظ حمام چیه 

جنسش از ابره و مثل جای بچه طراحی شده که بچه فشنگ توش جا میشه و میذاری رو پات ‌و حمومش میکنی تو نت سرچ کن و عکسش و ببین.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
جنسش از ابره و مثل جای بچه طراحی شده که بچه فشنگ توش جا میشه و میذاری رو پات ‌و حمومش میکنی تو نت سر ...

یادمه سیسمونی رفتم بگیرم بود با خودم گفتم بدرد نمیخوره اما اگه اینطوره میرم میگیرم ممنون

من دخترمو از يه ماهگي خودم حموم كردم

تو حموم بشين يه تشت و يه كاسه كوچيك دم دستت بزار، رو پاهات هم يه پارچه ي تنظيف بزار

بچه رو از زير بغل هاش با يه دستت دمر بگير (سرش بالا باشه، خيلي هم دمرش نكن) و با دست ديگه ات با كاسه اروم روش اب بريز و بشورش

براي شستن سرش اول با دستت اروم موهاش رو خيس كن، بچه رو با زاويه ٤٥ درجه روي پاهات و  رو به خودت قرار بده، با همون دستت كه بغلش كردي گوش هاش رو بگير و از رستنگاه سرش به طرف پايين اب و شامپو بريز، طوري كه تو صورتش نريزه

تو تمام اين مدت با لبخند باهاش حرف بزن و شعر بخون 

و از تمام اين لحظه ها عميقا لذت ببر كه تكرار نشدني و زود گذر هستن

2824
2823
2791
2779
2792