2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممممن.میخاستم رو اسم دخترم بزارم مادرشوهر گفت ن رو بردار تا تلفظش برامون راحت باشه.گذاشتم پریا

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

من که بین چند تا اسم موندم کلافه شدم که هنوز نتونستم انتخاب کنم

بین آناهیتا، الینا، مهسا 

شوهرم میگه آناهیتا من میگم الینا ، مهسا دوست داشتم همه گفتن قدیمی 

دنبال اسم قشنگ و با معنی هستم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

پرنیاتلفظش راحتتره گلم معنیشم قشنگتره

اسم نازیه آدمویادی دخترکوچولوی لطیف ونازمیندازه 

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

پرنیا خیلی اسم قشنگی تو فامیل داریم هر اسمی که انتخاب کرذم تو فامیل بوده وگرنه میزاشتم

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
من که بین چند تا اسم موندم کلافه شدم که هنوز نتونستم انتخاب کنم بین آناهیتا، الینا، مهسا  شوه ...

با اجازه استارتر ، بچه ها راجب این نظر میدید، به نظرتون مهسا خیلی قدیمی شدش 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز