2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 74 پست
مال منم الان اینجوری میشه بعد چند ساعت اگه صورتی که مثبت 

برا من کاملا صورتیه رنگش ولی بعد یه ربع افتاد آخه

شما بارداری؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به نظر من ک بارداری مبارکت باشه💋💋💋💋

مرسی عزیزم ان شاالله خدا کنه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بنظر میا بارداری و لقاحت دیر انجام شده  منم اینطوری بودم سه روز بعد تاخیر بعد نیم ساعت هاله ان ...

وای یعنی میشه ان شاالله هرچی خدا میخواد

من یکشنبه آزمایش دادم منفی بود ولی هنوز پری نیومده

من از کجا بدونم کیست دارم یا نه؟!علامت دیگه نداره؟البته نداشتم تا حالا آبان کورتاژ کردم و نداشتم اون ...

از طریق سونوگرافی.اون نشون میده

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
نه الان پنج روز از موعدم گذشته ولی این ماه اصلا انتظارشو نداشتم چون تو ایام تخمک گذاری رابطه نداشتیم ...

امیدوارم که مثبت باشه

خوب علامت دیگه ای نداره....می‌خوام الکی نرم سونوگرافی

اگر پلی کیستیک باشی داره

ولی اگر فقط یه کیست ساده باشه نه نداره

مچکر عزیزم.خبرم کن دوست دارم بدونم هستی یاخیر😁

سلام عزیزم آزمایشم مثبت بود

ممنون از دعای خیرت و انرژی مثبتت

راستی قولی هم که داده بودم دوروز پیش برات خوندم

سلام عزیزم آزمایشم مثبت بود ممنون از دعای خیرت و انرژی مثبتت راستی قولی هم که داده بودم دوروز پیش ...

وای مبارکه واقعا مثبت شد ؟ بتات چند بود گلم ؟ منم بیبی چکام بعد خشک شدن هاله میندازه یعنی ممکنه خط خودش باشه ؟

وای مبارکه واقعا مثبت شد ؟ بتات چند بود گلم ؟ منم بیبی چکام بعد خشک شدن هاله میندازه یعنی ممکنه خط خ ...

نرفتم جوابشو بگیرم عصر میرم میگیرم ولی چون هول بودم زنگ زدم آزمایشگاه شماره پذیرشمو گفتم گفت مثبته و بتا بالای دویسته

ببین اگه هاله صورتیه بارداری اگه خاکستریه صبر کن دوباره دوروز دیگه تکرار کن ان شاالله بارداری عزیزم