2821
2789
عنوان

دل شکستن

112 بازدید | 18 پست

کیا دلتون روشکستن و سرشون اومده؟

من اون موقه ها که بچم سقط شد زندایی شوهرم همش برمیگشت میگفت توکه راحت شدی.....یا جلو بقیه.....منم خیلی دلم شکست کلی خونه گریه کردم دعا کرذم سر عروسش بیاد تا ببینه چقد سخته سقط و اینجوری منو تیکه نندازه....درسته نفرین بده....ولی اون موقه ازشدت ول شکستگی وناراحتی گفتم.....الانم دخترم نه ماهشه...عروس اونم سه ساله عروسی کرده خبری از بچه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منظوری نداشته.

شاید خواسته بگه بارداری و بچه اوردن سخته

خواسته ی جوری دلداریت بده بلد نبوده.

آخه عروسش چ گناهی داره ک نفرینش کنی.

هرچند نفرین همچین گیرا هم نیست.

ولی دلتو صاف کن.

تو ک بچه هم داری خدارو شکر دیگه از حرف اون بگدر

اللّهم عجّل لولیک الفرج

من حامله بودم یه نفر با دوستاش نشسته بودن داشت منو مسخره میکرد میگفت من حامله باشم از خونه بیرون نمیام حتی خونه بابام نمیرم ببین چه ضایعست و این حرفا،خیلی دلم شکست ولی بخدا نفرینش نکردم،ولی بااینکه زندگی خوبی داشت بچه دار نشد بعدم بخاطر یه جریانی تو زندگیش مشکلاتی بوجود اومدکه الان طلاق گرفته

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
گفتم الان دارم یه دختر سفید تپل و ناز خخ

عروس اون خانمم یه بچه تپل و سفیدو بغل میگیره

چون علاوه براینکه مادرشوهرش حرفی نزده

بلکه به عروسشم ربطی نداشته

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
من حامله بودم یه نفر با دوستاش نشسته بودن داشت منو مسخره میکرد میگفت من حامله باشم از خونه بیرون نمی ...

شاید اون با اون اقا میموند بدبخت میشد شوهرش میمرد

شاید بابهترش عروسی کنه و بچه دارشه

عجیبه بعضیا فکرمیکنن انگار دنیا کلید اسراره

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
شاید منظوری نداشته. شاید خواسته بگه بارداری و بچه اوردن سخته خواسته ی جوری دلداریت بده بلد نبوده. ...

درسته.....الان پشیمونم.....به قول تو نفرین من نمیگیره تا خدا نخواد....ولی دلم شکسته بود...چون چند بار گفته بود....توی مراسم عروسی هم گفت یادمه نتونستم جواب بدم عروسشم نیش خند زد......ادم تواین دوران خیلی حسسساس میشه......اونایی که سقط کردن میدونن اللان چی میگم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز