١٢٧٠mohi مدیر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 عنوان بچه ها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست سلامخانوما من دیروز بی بی چکم خیلی محو هاله انداختو صبح بیدار شدم درد نوک س ی ن م کاملا از بین رفته بوددر صورتی که تا دیشب درد میکردبنظرتون جنینمو از دست دادم؟من انتقال دادم و روز ۱۳ انتقالمه 💔 1398/05/17 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 عزیزم منم مرکز حضرت مریم میرم ۱۲ شهریور باید برمدکتر زنان. من ذخیرم ۳ دهمه و شوهرم اسپرم داغون. شما ... سلام عزیزمان شالله باردار میشیخدا بخواد میشهمن ذخیره ام خوب بود ولی تخمکام ریز بودنفولیکولای درشت داشتم ولی تخمکای توش ریز بودناسپرم شوهرمم مشکل مورفولوژی داشت بیشترامپول هاچ ام جی داشتم و یک امپول دیگه الان اسمش یادم نیس چی بودان شالله باردار میشی 💔
عاطفه2107 عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1051 سلام عزیزم ان شالله باردار میشی خدا بخواد میشه من ذخیره ام خوب بود ولی تخمکام ریز بودن فولیکولای ... ایشالله خدا از دهنت بشنوه، ایشالله ک حاملگی سالمو خوشو زایمان راحتری داشته باشیو ب سلامتی نینیتو بغل کنی😍😍😍❤ خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 ایشالله خدا از دهنت بشنوه، ایشالله ک حاملگی سالمو خوشو زایمان راحتری داشته باشیو ب سلامتی نینیتو بغل ... فدات شمان شالله شما هم به زودی باردار شی عزیزمتوکل کن ان شالله خدا به حق همین شب عزیز حاجتتو میده❤️برای منم دعا کن 💔
عاطفه2107 عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1051 فدات شم ان شالله شما هم به زودی باردار شی عزیزم توکل کن ان شالله خدا به حق همین شب عزیز حاجتتو مید ... ایشالله عزیزم مرسی ک جواب دادی😍😍😍😍 خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 ایشالله عزیزم مرسی ک جواب دادی😍😍😍😍 فدات سوال داشتی بپرس عزیزم❤️❤️ 💔
عاطفه2107 عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1051 فدات سوال داشتی بپرس عزیزم ❤️❤️ حتما ممننونم❤❤❤ خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من