2777
2789
عنوان

بارداری

150 بازدید | 9 پست

53 روز پریود نشدن بی بی چک گذاشتم منفی بود چرا پریود نمیشم 1هفته رازیانه و گالاوزبون و زغفرون خوردم نشدم چکار کنم؟آمپولی که میزنن چیه اسمش؟

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

ازمایش ندادی؟؟؟ 

یه ازمایش بده بعد برو دکتر ، هر دارویی رو‌نمیشه سر خود استفاده کرد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ازمایش ندادی؟؟؟  یه ازمایش بده بعد برو دکتر ، هر دارویی رو‌نمیشه سر خود زد

ن ندادم امروز باید برم

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل توام

۱۷ روز تاخیر دارم

روز ۱۲ ام ازمایش دادم منفی بود

الانم دارم میرم ازمایش پرولاکتین

دکترم دس بردار نبود میگف بارداری یه آز بتا هم بغل پرولاکتین نوشته ولی من که میدونم هزینه اضافس☹

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم مثل توام ۱۷ روز تاخیر دارم روز ۱۲ ام ازمایش دادم منفی بود الانم دارم میرم ازمایش پرولاکتین د ...

ناامید نباش توکل به خدا شاید معجزه شد

هووووف عزیزم امیدم ته کشیده

هروقت امیدوار بودم نا امید شدم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

شما رفتی آزمایش؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز