2821
2789
عنوان

نفس تنگی

141 بازدید | 8 پست

اومدم بخوابم ، یهو همین که چشام رفت نفسم تنگ شد و خوابم پرید..!! دلیل چی میتونه باشه ینی😱؟؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

قرص خاصی نخوردی ؟

عصبی نشدی ؟

منم یه شب اینجوری شدم البته توو روزش خیلی عصبی شده بودم جوری که نفسم بالا نمیمد باید عمیق میکشیدم عمیقم نفس میکشیدم شدید سرفم میگرفت یا میخوابیدم بدتر میشد

رفتم بیمارستان کلی نوار قلب و اینا گرفت و سرم و امپول زد گفت باید بستری شی نزاشتم اخرش 2 تا ارامبخش زد اومدم خونه خوابم بردد و خوب شدم 😁 

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص خاصی نخوردی ؟ عصبی نشدی ؟ منم یه شب اینجوری شدم البته توو روزش خیلی عصبی شده بودم جوری که نفسم ...

نه قرص نخوردم،من اخه عصبی هم میشم به قلبم خیلی فشار میاد و درد میگیره ، دیشب عصبی شدم چن دیقه ولی چن ساعتیه آرومم. خیلی حس بدیه آروم نمیشم بگیرم بخوابم اه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
آپنه پانیک استرس سینوزیت تیروئید مشکل معده قلب فشار عصبی

😢😢😢ترسیدمممم

نه قرص نخوردم،من اخه عصبی هم میشم به قلبم خیلی فشار میاد و درد میگیره ، دیشب عصبی شدم چن دیقه ولی چن ...

وای میفهمم خیلی بیخوده 

برو دکتر یه سرم میزنه میخوابی خوب میشی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
وای میفهمم خیلی بیخوده  برو دکتر یه سرم میزنه میخوابی خوب میشی

بنظرت ممکنه ویروسی چیزی باشه؟؟

بنظرت ممکنه ویروسی چیزی باشه؟؟

نمیدونم والا شاید

اما فک کنم ویرووس باید علائم دیگه هم داشته باشه

😢😢😢ترسیدمممم

نترس عزیزم  اونم با یه بار اتفاق افتادن  ، 

من دلایل تنگی نفس و خفگی تو خواب و گفتم ،اگه تکرار شد برو دکتر

استرس نداشته باش و عصبی نشو ،چیزی نمیشه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779