2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفت تو هیچی نبودی باهات ازدواج کردم گفتم منم همه دوستام میگن حیف شدی زن یه کوتوله شدی

ده سانت کوتاه ترازم شوهرم

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
من همیشه فقط تیکه شنیدم هیچ وقت نتونستم جواب بدم😔😔😔😔

من بلدم بیا یادت بدم

دیروز حال یکیو که بهم توهین کرد گرفتم تو تاپیکش خیلی چسبید

فقط نباید فحش بدی چون خودت زیرسوال میری

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲

من یع سری رفته بودم خونه عمم مادربزرگم تازه فوت کرده بودمن لاک زده بودم عید بود دخترعمم گفت من چون مادربزرگ فوت کرده لاک نزدم گفتم ابررهاتو براشتی لاکم میزدی خو دیگ لال شد

شوهرم گفت دیگه نمک نبود تو غذا بریزی همیشه غذات شوره  گفتم نمک زیاد ریختم تا بلکم چشمهاتو بگیره ولی نمک زیاد هم رو نمک نشناس تاثیری نداره

چون همون یبار شور شده بود گفتم‌

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من بلدم بیا یادت بدم دیروز حال یکیو که بهم توهین کرد گرفتم تو تاپیکش خیلی چسبید فقط نباید فحش ب ...

نه من هرچی بگم به خاطر شرایطم اونا باز جواب منو میدن و باز منو کوچیک میکنن دیگه هیچی نمیگم😔😔😔

خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
منم بگو😊

توپو بنداز تو زمین طرف مقابل 

زیر سوالش ببر

مثلا بگو فلان حرفو زدید من جاتون خجالت کشیدم

یااینکه بااین سنتون اینجوری میگید

شروع کننده بدی نباش ولی هربدی را هم شده با یه نگاه جواب بده فکرنکنن نفهمی

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲
نه من هرچی بگم به خاطر شرایطم اونا باز جواب منو میدن و باز منو کوچیک میکنن دیگه هیچی نمیگم😔😔😔

غلط میکنن

خوب متم تو چت میدونم ولی دنیای واقعی سخته اون لحظه

تو چت تمرین کنی دنیای واقعیم همونجوریه