2777
2789
عنوان

اشتباه درسونوگرافی توتعیین جنسیت

671 بازدید | 66 پست

بچه هااینکه بگن احتمال زیادولی توبرگه ننویسه پسرچون وقتی صدرصدبوده توبرگه مینویسه این دکتره آیامیشه به حرف احتمال زیاداعتمادکرد

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من که ننوشتن جنسیت و تو هیچکدوم از سنو ها

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

چون نه به خانواده خودم گفتم نه شوهرم برای همین میگم به حساب خودم ۱۱هفته وشش روزم بودوبه حساب سونو۱۲ هفته وچهارروز

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
برای جنسیت دختر ممکنه اشتباه کنه مثلا بگه دختره اما بعدا بفهمی پسره اما اگر گفت پسره صد در صد درسته

نه بابا به دختر خالم گفت پسره دختر بود 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
چون نه به خانواده خودم گفتم نه شوهرم برای همین میگم به حساب خودم ۱۱هفته وشش روزم بودوبه حساب سونو۱۲ ...

سونو غربالگری اول درسته واسه تعیین هفته

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
برای من احتمالی که تو غربالگری اول داد غلط بود

چندهفته بودین من به حساب خودم ۱۱هفته وشش روزولی حساب سونودوازده هفته وچهارروز