2777
2789
عنوان

بچه ها دارم از حرص میمیرم له شدم

305 بازدید | 18 پست

برای جهیزیه چیدن دختردایی شوهرم خودش بهم گفت میخام تو بچینی  منم رفتم براش ....روزی ک میخاسن جهزیه ببینن دیدم همه چی مدلش عوضش شده زندایی شوهرم ک زنعموی اونه رفته براش چیده بود داشتم از حرص میمردم من هرجا میرفتم از بس کارم خوب بود کمتر ۱تومن نمیگرفتم الان مفتی واس اینا ....اما خوردم کردن  هلاک شدم کلی کارا رو ی تنه انجام دادم 

هرکی وقع چیدمان اومد میگفت چقد خوش سلیقه ای اما اونا داغونم کردن فکرشو بکنین سبد رخت حموم گذاشتن تو اشپزخونه کنار اجاق 

تازه زنداییش شب حنابندون از کنارم رد شد سلام نکرد من سرم پایین ندیدم اونو هنوز نمیدونستم ک اینکار کردن...بعد ک از تو آشپز خونه سلام کرد ی خنده بدی بهم کرد 

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم

دیگه بار آخرت باشه واسه قوم شوهر ازاین کارا میکنی

چقد ساده وخوبی واونا چقدربد که زحماتتو به باد دادن

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدچ رک به دختردایی شوهرت بگی عزیزم منکه بیکار نبودم وقتمو گرفتی و بعدهم با نظر معلوم نیست کدوم بی سلیقه کل کار منو بردی زیر سوال ازین به بعد هم کار داشتی دیگه رو من حساب نکن اون زنداییه هم جوگیر شده بی محلی کن انگار وجود نداره خودش درست میشه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
یعنی کسایی هستن. شغلشون جهیزیه چیدنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه نوستی هیچ جا کمتر از یه تومن نمیگیرم!!!!

آره هستن زیاد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خیلی رک باید به عروس میگفتی تو که سلیقت این بود نباید به من میگفتی بیام...لیاقتت همینه سبد حمومت تو اشپزخونخ باشه کاش گازتم میذاشتی تو دستشویی دکوراسیون تکمیل میشد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند ..‌

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
یعنی کسایی هستن. شغلشون جهیزیه چیدنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه نوستی هیچ جا کمتر از یه تومن نمیگیرم!!!!

مثلا شب یلدا ک واس عروس میبرن تزیین میکنم و کادو های پشت عقد و سفره عقد و....

چه جااااااالب و البته عجیب.چه طوری مشتری پیدا میکنن؟

تبلیغ..

خیلی رک باید به عروس میگفتی تو که سلیقت این بود نباید به من میگفتی بیام...لیاقتت همینه سبد حمومت تو ...

مادرشوهرم همین جواب ب دختر داداش داد