2777
2789
درمان داره حالا همش تو فکرم خواهرم کلی دارو میخوره خوب نشده

درمان که داره،  ولی باید مرتب پیگیری کنه تا کامل خوب شه

من خودم با یه سری دارو خوب شدم دیگه ادامه ندادم دوباره شرو شد مثل قبل

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
خوب نمیشه بعنی 

بد به دلت راه نده مامانِ مهربوووووون

من از طریق طب سنتی درمان شدم خیلی خوب شده بودم

و دارومو قطع کردم متاسفانه دوباره برگشته

بازم باید دارومصرف کنم

فقط خواهشا دهنی هیچکس به بچتون ندین 

شماکه میدونستی خواهرت معدش ناراحته

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان که داره،  ولی باید مرتب پیگیری کنه تا کامل خوب شه من خودم با یه سری دارو خوب شدم دیگه اد ...

دقیقا مثل من😣

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر
بد به دلت راه نده مامانِ مهربوووووون من از طریق طب سنتی درمان شدم خیلی خوب شده بودم و دارومو قطع ک ...

ندادم خودش رفت برداشت خواهدمم چیزی نگفت روم نشد بگم گفتم شاید هواهرم ناراحت شه

هرچی ارزوی خوبه مال تو
ندادم خودش رفت برداشت خواهدمم چیزی نگفت روم نشد بگم گفتم شاید هواهرم ناراحت شه

اشکالی نداره ناراحت نباش هیچی نمیشه ان شاالله