2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

البته واسه حقوق و رشته های روانشناسی و حسابداری... هم نه مهم نیست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
کسی هست اینجا با معدل پایین دانشگاه ازاد قبول شده باشه .؟ چ رشته های براساس سوابق چ بر اساس کنکور

مهندسیا زبان و مترجمی اموزش ابتدایی و حقوث و حسابداری روانشناسی زیست مولکولی میکروبیولوژی و تربیت بدنی و خیلی چیزای دیگ

واسه مهندسی ها آره واسه پیرا پزشکی ها نه

اخه یکی از نزدیکام خودش بر اساس سوابق تحصیلی حسابداری ازاد تهران جنوب میخونه

گفتش معدل باید بر اساس سوابق اگه بخوای بخونی باید بالا ۱۷ باشه

نمیدونم حالا اون بنده خدا از رو در وایسی اینطوری گفته یا جدی جدی برای دانشگاه ازاد انقدر مهمه

این کاربری دست دو نفره لطفا کارآگاه بازی در نیارید 🌝

مهندسیا زبان و مترجمی اموزش ابتدایی و حقوث و حسابداری روانشناسی زیست مولکولی میکروبیولوژی و تربیت بد ...

ممنونم

بستگی به واحدتون داره که چقدر متقاضی داره

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ تا ابد #برای_میناب🎒~✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

کسی هست اینجا با معدل پایین دانشگاه ازاد قبول شده باشه .؟ چ رشته های براساس سوابق چ بر اساس کنکور

من خودم دانشگاه آزادیم رشته مهندسی معدل کل دبیرستان 13 دیدم

دوستم معدلش14 حقوق شهر قدس تهران

خودم معدل 19پرستاری البته ینفر داریم معدل 18خودگردانه آزاد قبول نشد چون معدلش کم بود تو همون دانشگاه آزاده فقط شهریش بیشتره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من خودم دانشگاه آزادیم رشته مهندسی معدل کل دبیرستان 13 دیدم دوستم معدلش14 حقوق شهر قدس تهران خودم مع ...

ممنون از راهنمایی تون موفق باشید

اخه یکی از نزدیکام خودش بر اساس سوابق تحصیلی حسابداری ازاد تهران جنوب میخونه گفتش معدل باید بر اساس ...

نه مهم نیست خیلی تو تراز رو بیاری زدی ممکنه فقط برای انتخاب از سوابق تو الویت نباشی همون دانشگاه ولی کنکور خوب بزنی با کنکور بری اوکیه

نه مهم نیست خیلی تو تراز رو بیاری زدی ممکنه فقط برای انتخاب از سوابق تو الویت نباشی همون دانشگاه ولی ...