2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی?

من اولا کلا خون ریزی و لکه بینی داشتم حتی لخته لخته خون میرفت ازم همش میگفتم پس سقط شده رفتم سونو گفتن ک فقط کیسه هست دو هفته دیگه بیا باز لخته اینااومد دوهفته بعدش رفتم گفتن جنین با قلبش هست خداروشکر،بعد تا سه ماهگی لکه بینی داشتم الانم نه ماهمه دعا کنید صحیح و سالم دنیابیاد❤🌷

برای سلامتی اقامون حضرت مهدی یه صلوات بفرستین😍🤩❤❤❤
من اولا کلا خون ریزی و لکه بینی داشتم حتی لخته لخته خون میرفت ازم همش میگفتم پس سقط شده رفتم سونو گف ...

انشاءا..عزیزم،داغش نبینی🌷من دکتر سونو بهم گفت 5هفته ای و هنوز اثری از قطب جنین و کیسه زرده نیست،اگه ناقص باشه رحم تا ده روز اینده پسش میزنه و سقط میشه، دکتر گفت با پریودیت7هفته هستی،ی ده روز دیگه بیا واژینال اگرم افتادی خونریزی برو بیمارستان،فردا موعد پریودیمه،الان رفتم دسشویی معذرت میخوام اندازه ی ماش یا کم ترخون تیره ازم رفت،انگاری لخته بود،خون تازه نبود،الانم میرم دسشویی هیچی نیست،ولی ی حسی بهم میگه یهو میفتم رو خونریزی

انشاءا..عزیزم،داغش نبینی🌷من دکتر سونو بهم گفت 5هفته ای و هنوز اثری از قطب جنین و کیسه زرده نیست،اگه ...

انشاءالله،ببین عزیزم استرس و فکرای منحرفو بریز دور فقط استرااااااحت ب هیچی پانشو جز دسشویی خودشم زیر کمرت بالش کوچیک بزار پاهاتو بده بالا مثلا ب دیوار بچسبون بزار بکشه بالا انشاءالله ک تشکیل میشه خدا بزرگه توکل کن ب خودش

انشاءالله،ببین عزیزم استرس و فکرای منحرفو بریز دور فقط استرااااااحت ب هیچی پانشو جز دسشویی خودشم زیر ...

انشاءا.. بدعای شما،درسته بچه دوممه ولی دوس ندارم از دستش بدم، دکترم بهم میخنده میگه مگه نیس در جهانه نشد دوماه دیگه

انشاءا.. بدعای شما،درسته بچه دوممه ولی دوس ندارم از دستش بدم، دکترم بهم میخنده میگه مگه نیس در جهانه ...

قربانت،بچه اول و دوم نداره هرجوری عزیزه ادم نمیخواد از دستش بده،ن انشاءالله ک میمونه اگه نموند باز خدا بزرگه