2777
2789

مرغ و هرجای مرغ باشه فرق نداره چه با استخوان چه بدونه استخوان کبابی ریز میکنیم توی ماست و کمی زعفران و نمک و فلفل و پیاز حلقه شده ریز میریزیم بعد ربانار من مایه ریختم ملس ورب گوجه سبز میزنیم ویه شب تا صبح میزاریم مواد بخورد هم بره راستی ابلیمو هم بزن  بعد من کمی تفتش دادم بعد اب ریختم و بخار پزش کردم اخرشم باروغن خودش تفت خود موادش باید غلیظ باشه نه شل درضمن اگه گردوی سابیده شده  داری یکم بزن فقط یکم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🌟🌟saghar🌟🌟:

💖مرغ ترش حدیث پز💖

🌺 اول مرغتونو آبپز کنین و بشورین و یکم سوخاری کنین کم...بعد ۳تا پیاز متوسط و رنده کنین با یه پیاز نگینی ریز خردشده خوب تفت بدین..بعد بهش زردچوبه..ادویه..فلفل سیاه و قرمز..و یکم دارچین ونمک بزنین و تفت بدین..بعد بهش یه قاشق رب قرمز و به اندازه خورشتتون رب انار بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر هرچه مقدار مرغتون بیشتر بود رب انارش بیشتر بریزین من امروز حدود ۵ قاشق غ ریختم..بعد وقتی که خوب تفت دادین مرغاتونو بچینین تو قابلمه و به اندازه ایی آب بریزین که رویه مرغتونو بگیره و شعلشو تا آخر کم کنین و بزارین به آرامی جا بیفته..این خورشت خیلی کم آب داره.🤗نوش جان🤗

به نظرتون مرغ و از شب قبل بخوابونم تو رب انار  خوب میشه بعدم با همون سرخش کنم و بپزم؟

اخه تو دستورای نت نوشته مرغ و جدا می پزی بیست دقه آخر رب انارو اضافه می کنی

عالی شک نکن گلم من خودم با همین روش درست میکنم ک عالی ولی اگه داخل رب انارو پوره لیمو بخوابونی ک عال ...

دوست عزیزم ببخش سوال زیاد می پرسم لطفا اینم بگو

اول مرغ و آب پزش کنم بعد توی رب انار اینا بخابونم؟ یا همینجوری خام بخابونم بعدا آبپز کنم