2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست...

267 بازدید | 9 پست

خیلییی بیحالم صبح که بیدار شدم خیلی ببخشید اسهال داشتم با اینکه تا ساعت ۱۱ خواب بودم ولی تا الان کلا افتادم روی مبل وخوابم میاد

چیکارکنم؟ به نطرتون لازمه برم دکتر یا راه حلی هست خوب بشم؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی عزیزم ماه بعد زایمانته 

نمیدونم والا منم امروز افت فشار داشتم خوب شدم خدا رو شکر 

غذا خوردی 

بیحالیت چطوره 

خودت بهتر از حال عمومیت خبر داری 

اگ استرس داری یسر برو دکتر چک میشی خیالت راحت میشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

اگه باردار نبودی میگفتم صبر کن ولی چون بارداری حتما برو دکتر

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اخی عزیزم ماه بعد زایمانته  نمیدونم والا منم امروز افت فشار داشتم خوب شدم خدا رو شکر  غذ ...

اره غذا خوردم با زور

ولی خیلی بیحالم خیلی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چیزی نیست  خواهر...گشادیسمت عود کرده مثل من😂😂

اره😂

شربت آبلیمو بخور.کته ماست بخور خوب میشی

باشه مرسی