2821
2789
عنوان

غسل

217 بازدید | 14 پست

سلام غسل دارم الان که ناخون ها پامو دارم پاک میکنم دیدم که ناخنم بعضی جاهاش یه کوچولو تُرفتگی داره  که لاک توش میمونه الان اینجوری غسل کنم  غسلم قبوله ؟؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه پاک نمیشه تکرار میکنم اگه پاک نمیشه بله غسلت قبوله

😐😱

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

باید پاک بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نیست قبول نیست  

باید پاک بشه،به هر طریقی که هست.اگر برای پاک کردنش مجبور شدید به بدن ضرر برسونید،غسل جبیره کنید.

با لاک پاک کن پاک نمیشه باید ناخنمو بکنم 

ببین

آسیب رساندن عمدی به خود

در دین اسلام

از حرام ها است

اگر به خاطر پاک کردن اون جای لاک

بهت آسیبی میخوره و حتی ازیت میشی

دیگه چاره نیست که

غسل کن

آقا هستم وَ میخواهم بیشتر بدانم. به نظرم نی نی سایت جایست برای گفتگو ، دانستن و آموزش.    
اوف 😱😱😱

با نوک چاقو پاک میشه.

باید پلک بشه،به هر طریقی که هست.اگر برای پاک کردنش مجبور شدید به بدن ضرر برسونید،غسل جبیره کنید.

ببین اینجوری توضیح بدم که ناخن هام ترک دارند یکم از ته لاک رفته بین ترک ها   

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

ببین اینجوری توضیح بدم که ناخن هام ترک دارند یکم از ته لاک رفته بین ترک ها  

اسیتون مایع منظورم اینه لاک پاکنه پدی نباشه راخت یه کم بریزی رو انگشتتحتی درزم پاک میکنه

من شیعم،حیدر آقامه